26 / 04 / 2024

fikirtepe ruhsat son durum

fikirtepe ruhsat son durum

Şua İnşaat tarafından Elite Concept adıyla satışa açılacak olan projenin adasına Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ruhsat verildi...

Hızır Selimoğlu: Fikirtepe için pişman değiliz!

Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu Bugüne kadar hak sahiplerine 1 milyon liraya yakın lora ödedik. Yeni çıkan tüketici kanunu da bunu etkiledi. Fikirtepe projesi için de pişman değiliz" dedi.

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 2023'ün son çeyreğinde yüzde 7.9 arttı!

2023'ün son çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreği ile kıyaslandığında yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 7,9, daire sayısı yüzde 16,0 ve yüzölçümü yüzde 8,8 yükseldi. İşte son dakika rakamlar...

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında son dakika: İmar mevzuatına aykırı dendi, yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre, mahkeme, Foça Sazlıca’daki aynı parseldeki yapı ruhsatı davasında yürütmeyi durdurma kararı aldı. İşte o kararın gerekçeleri...

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davalarında son durum ne? 

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davasındaki son durumu açıkladı. Peki dava sonuçlandı mı? 

Son dakika! Elektrikli araç şarj istasyonlarına iş yeri ruhsatı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, müstakil elektrikli araç şarj istasyonları için iş yeri açma ve çalışma ruhsatı, diğer iş yerleri ve toplu yapılarda kurulacak olan istasyonlar için faaliyet izin belgesi düzenlenmesine ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi.

Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! 

Şeker GYO, Şile Villa projesinin ruhsat süreci bilgilendirmesine ilişkin açıklamada bulundu. Peki Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! Hemen bakın! 

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesindeki son durumla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO'nun Fikirtepe ihalesine 1.5 milyar TL'lik teklif!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşümü kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in 'Fikirtepe'deki son ihale 1.5 milyar TL' başlıklı yazısı...

Fikirtepe'de son durum!

Mega kent İstanbul'da kentsel dönüşümün çıkmaza girdiği bölge olan Fikirtepe’de taş üstünde taş kalmadı. 

Elite Concept'ten akıllı ev konsepti!

Şua İnşaat, tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Fikirtepe'deki son projesi Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili son gelişmeler hakkında açıklama yaptı...

Fikirtepe'de ada ada son durum!

Kentsel dönüşüm denildiğinde akla ilk gelen yerlerden olan Fikirtepe'de neler oluyor? İşte Fikirtepe'de ada ada son durum...

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de son durum!

Bir zamanlar çarpık yapılaşma ve kalitesiz yapılarıyla gündemde olan Fikirtepe’de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Fikirtepe Mina Towers’ta 2016'nın son lansman fırsatı!

Başaran Yatırım Holding güvencesiyle hayata geçirilen Fikirtepe’nin en iddialı projelerinden Mina Towers’ta 2016'nın son lansman fırsatı.

fikirtepe ruhsat son durum Haberi

fikirtepe ruhsat son durum


Fikirtepe'de yeni bir ruhsat daha verildi. Bakanlar Kurulu kararı ile riskli alan ilan edilip , İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ruhsatlandırılan Kadıköy İlçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde 17 adet iksa ruhsatı , 17 adet yapı ruhsatı , 6 adet tadilat ruhsatı verildi. 


Şua İnşaat tarafından Elite Concept adıyla yapılacak olan adaya verilen ruhsat ile bir adada da inşaat başlatılarak , bir an önce mal sahiplerinin dairelerine kavuşmaları için çalışmalar seri şekilde devam ediyor.


785 daire ve 26 dükkan olarak planlanan Elite Concept Fikirtepe projesi 24 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. Projede 1+1, 2+1 3+1, 4+1 daireler yer alıyor.



Tel: 444 9 782

Web: http://www.suainsaat.com.tr/tr/frontpage

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Kentsel dönüşümün merkezi Kadıköy Fikirtepe'de Elite Concept projesini...