27 / 04 / 2024

Şua İnşaat Sevgililer Günü’nde yüzde 14 indirimle evlendiriyor!

Şua İnşaat Sevgililer Günü’nde yüzde 14 indirimle evlendiriyor!

Şua İnşaat Sevgililer Günü kampanyasına başladı. Yüzde 14 indirime ek 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planının uygulandığı Elite Concept’te 2 yıl aidat yok...



Şua İnşaat, Elite Concept projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlattı. 14-28 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında yeni bir yuva kurmak veya evini yenilemek isteyen çiftlere kolaylık sağlayan şirket, yüzde 14 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planının yanı sıra proje sakinlerinin aidatlarını 2 yıl boyunca şirket bünyesinde karşılıyor. 

Proje 24 katlı 3 blok olarak inşa ediliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite  bulunuyor. oluşan Elite Concept, Fikirtepe’nin tapusu hazır hemen teslim sayılı projelerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Merkezin merkezinde…

Elite Concept projesi E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor. Proje yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede bulunuyor. Birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede konumlanıyor.

Daireleri çepeçevre saran balkonlar

Elite Concept, yüksek katlı projelerde eşine az rastlanır şekilde açılabilen camlarıyla farklılaşıyor. Bu sayede sakinlerine manzarayı kusursuz bir şekilde izleme, hava alma ve pencere temizliğinin daireler tarafından kolaylıkla yapılabilmesi imkanını tanıyor. 

Fikirtepe'nin kendi içinde açık teras bahçeleri olan tek projesi 

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi olma özelliğini taşıyan Elite Concept’in blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazaların ise tüm temel ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanması planlanıyor.


Web: https://www.eliteconcept.com.tr/


Geri Dön