24 / 04 / 2024

Suat Altın İnşaat 'ın temeli atılan projelerinin maliyeti 370 milyon lira!

Suat Altın İnşaat 'ın temeli atılan projelerinin maliyeti 370 milyon lira!

Suat Altın inşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, devam eden ve temeli atılan projelerinin toplam maliyetinin yaklaşık 370 milyona ulaştığını belirterek, "Yalnız Kayseri'de değil ilk etapta Sivas ve İstanbul'da da atağa geçtik" dedi.



 

Kayseri'de son yıllarda inşaat alanındaki yatırımları ile dikkat çeken Suat Altın İnşaat, kent ekonomisine katkısıyla da dikkat çekiyor. Suat Altın inşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, devam eden ve temeli atılan projelerinin toplam maliyetinin yaklaşık 370 milyona ulaştığını belirterek, "Yalnız Kayseri'de değil ilk etapta Sivas ve İstanbul'da da atağa geçtik" dedi. İnşaat sektöründe ayakta kalmak için markalı projeler üretmek gerekliğini belirten Kılınç, 15 -20 yıl önceki mantıkla hareket eden firmaların yavaş yavaş sektörden elendiğini ifade etiği açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Markalı işler yapan, projelerinin arkasında duran, satış sonrası da müşterilerine hizmet veren firmalar büyümeye devam ediyor. Artık müşterilerinize birçok alternatif sunmalısınız. 

 

Bizde güven, garanti ve fiyat standardı var. 

Amacımız müşterilerimize altın fırsatlar sunmak ve onların yaşam kalitesini artırmak." İnşaat sektöründe 3 yıl içinde ciddi bir sıkıntı beklemediklerini de dile getiren Kılınç, "Konut arzı 3 yıl içinde artışa devam Sedat Kılınç ederse bazı sıkıntılar yaşanabilir. Bazı çevreler, yorumlarında arz fazlası varmış gibi bir imaj çizebilir. Ama şu an için böyle bir tablo söz konusu değil. Ekonomik göstergeler iyi durumda" şeklinde konuştu. 

 

Suat Altın İnşaat'ın önümüzdeki dönemde yalnız Kayseri'de değil Sivas ve İstanbul gibi kentlerde de yatırım yapmayı planladığını ve bu yönde çalışmalarına devam etliğini ifade eden Kılınç. bugüne kadar Kayseri'de 3 binin üzerinde konut teslim ettiklerini ifade ederek. 

"Biz kentle en büyük projeleri de şu anda hayata geçiriyoruz. " dedi. 

 

Posta


Geri Dön