29 / 03 / 2024

Suat Altın İnşaat Kayseri'de 2 bin 500 konuta imza attı!

 Suat Altın İnşaat Kayseri'de 2 bin 500 konuta imza attı!

Kayseri'de 2500'den fazla aileyi ev sahibi yapan Suat Altın İnşaat, kurumsallaşma kapsamında OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgelerini aynı anda almayı başardı.



Kayseri'de 2500'den fazla aileyi ev sahibi yapan Suat Altın İnşaat, kurumsallaşma kapsamında OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgelerini aynı anda almayı başardıklarını belirtiyor...


Suat Altın inşaat olarak Kurumsallaşma çalışmalarınıza hız verdiniz? Bu kapsamda neler yapıyorsunuz?


Suat Altın inşaat, ulusal bir marka olmanın gerekliliği olan kurumsallaşma ve kalite anlayışı ile kurum içi eğitim seferberliği hamlesini başlattık. 14 Eylül 2012 Cuma günü II Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yaklaşık 200 kişilik bir gruba “inşaatla inşaatlarda işçi Güvenliği” konulu bir eğitim semineri verdik.


Kaliteden taviz vermiyoruz 


Suat altın Altın inşaat olarak çalışanlarımızın firmanın sahip olduğu kalite anlayışını üretimin her aşamasında, yönetim personelinden inşaatta çalışan işçiye kadar yerleşmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu çerçevede tüm personelimize; Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri verilmiştir. Bunlarla birlikte idari personel ve firma yöneticilerine yönelik Etkin iletişim, Müşteri ilişkileri ve Satış Teknikleri eğitimi verdik. Suat Altın inşaat olarak, bir süre önce başlatmış olduğu kurumsallaşma seferberliği ile firma kültürünü oluşturma ve kalite yönetimi aşamalarında hızla ilerlemekteyiz.


Suat altın inşaat Kayseri’de inşaat sektöründe faaliyet göstermeye devam ediyor. Şirketin kuruluşu hakkında bilgiler alabilir miyiz?


Suat Altın inşaat 2006 yılında jnşaat sektöründe faaliyetlerine başladı. Ama inşaat sektöründeki çalışmalarımız bundan 40 yıl öncesine kadar gidiyor. Altın ailesinin sektöre kazandırdığı bir kurumdur. 1970 yılında, yönetim kurulu başkanımız Suat Altın’ın babası Yılmaz Altın tarafından kurulan şirketimiz 2006 yılından itibaren çağın gereklilikleri doğrultusunda yeniden yapılanarak çalışmalarını günümüze kadar sürdürmeye devam etti.


Sedat Bey Suat Altın inşant’m yakaladığı ivmeyi siz neye bağlıyorsunuz? Bugün Kayseri inşaat sektöründe Suat altın inşaat ilklere ve yeniliklere attığı imza ile bilinen bir şirket. Biz sayı olarak çok konut yaptık ve yapmaya da devam

ediyoruz ama bu konutların her biri butik bir proje şeklinde gerçekleştirildi. Her bir projemiz bir öncekine göre artıları eklenerek oluşturuldu. Kalite ve mimaride hep daha iyisinin arayışında olduk.


Biz ar-ge çalışmalarına önem veren ve araştırma ve geliştirmeye her yıl ciddi bütçe ayıran bir şirketiz. Anketler hazırlar, araştırmalar yaparız, müşteriyi yüzde yüz mutlu edebilmenin, müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşımanın yolunu arar buluruz. Sonra ise maliyetini hiç düşünmeden projemiz içerisinde müşteri beklentilerine yer veririz.


Biz şirket olarak dışarıya gözlerimizi kapamadık. Ulusal ve Uluslar arası gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Yeni trendleri, yeni ürünleri, farklı mimari tasarımları, işimiz üe ügili yeni çıkan ne varsa biz onu kesinlikle biliriz. Müşte-

rimizi mutlu edeceğine de inanırsak yine maliyetine bakmaksızın çalışmalarımıza yer veririz. 



Devam eden projeleri


Suat Altın İnşaat olarak yine yapımını hızlıca sürdürdüğümüz, yeni ve farklı uygulamalara zenginleştirdiğimiz projelerimiz;


1- Altın Park

2- Golden life 1

3- Golden life 2

4- Golden world

5- Golden Palace

6- Golden Towers

7- Altın Hayat 1

8- Altın Hayat 2

9- Golden Life 3

10- Altınkoza 5

11- Altınkoza 6



Geri Dön