18 / 04 / 2024

kayseri suat altın

kayseri suat altın

Kayseri'de 2500'den fazla aileyi ev sahibi yapan Suat Altın İnşaat, kurumsallaşma kapsamında OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgelerini aynı anda almayı başardı.

Koza Altın, Kayseri'de altın madeni için 21 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Koza Altın İşletmeleri, Kayseri'de 21 milyon TL bedelle yeni altın madeni ruhsat sahası satın aldı. Şirket, madencilik portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

TOKİ Kayseri Mimarsinan alt gelir kura sonuçları listesi açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan alt gelir kura sonuçları listesi bugün açıklandı. Projede 346 adet konut bulunuyor.

Kayseri Suat Altın İnşaat'ın işçileri eylem yaptı!

Kayseri’de Suat Altın İnşaat'ta çalışan taşeron firmasının 30 işçisi eylem yaptı. Uğurevler Suat Altın Holding binası önünde basın açıklaması yapan grup mağdur olduğunu dile getirdi.

Koza Altın Kayseri Himmetdede'de ÇED Olumlu kararı iptal edildi!

Kayseri 2. İdare Mahkemesi, Koza Altın Himmetde'de "ÇED Olumlu kararı"nı iptal etti. Koza Altın İşletmeleri AŞ, Himmetdede işletmelerindeki faaliyetlerinin bugün itibariyle durdurulduğunu açıkladı.

Golden Center 3 Kayseri'de 134 bin TL'ye lansman fiyatlarıyla!

Golden Center 3 Kayseri'de 134 bin TL'ye lansman fiyatlarıyla ön satışlar yapılıyor. Suat Altın İnşaat'ın projesi Golden Center 3'te 1000 konut inşa edilecek...

Sedat Kılınç: Nitelikli konutlar sektörde ön plana çıktı!

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Suat Altın İnşaat Maslak'ta arsa çalışmalarına devam ediyor!

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı..

Suat Altın İnşaat 5 bin konut inşa etti!

Suat Altın İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Sedat Kılınç: "Bugüne kadar 5 bin konut tamamladık. Konut projelerimizde daima; müşterilerimizin rahatlığı, ferahı ve mutluluğu düşünülmektedir" dedi.

Vodafone Arena'nın inşaatının yeni yüklenici firması Suat Altın İnşaat!

Siyah-Beyazlılar'ın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena'nın inşaatının yüklenici firmalarından Çiçekler İnşaat, şirket içi politika sebebiyle işi bırakma kararı aldı. Stadın yeni yüklenici firması Suat Altın İnşaat oldu...

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

İldem de yapımı devam eden Suat Altın Golden Center Kayseri görücüye çıktı Suat Altın İnşaat, jldem bölgesine yaptırdığı 950 konutluk Suat Altın Golden Center Kayseri'yi tanıttı.

Suat Altın: Kayseri'de 2 bin 600 konutluk projelerimiz var

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu​ Başkanı Altın, "Kayseri'de 2 bin 600 konuta yakın inşaat projemiz var, bunları sosyal alanlarıyla en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Suat Altın İnşaat Erciyesspor’la 2 yıllık sponsorluk imzaladı!

Kayseri firması Suat Altın İnşaat, yine Kayseri’nin Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi Erciyesspor’la 2 yıllık isim sponsorluğu konusunda anlaştı. Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kılınç'ın konuşması şifresiz yayınlanacak.

kayseri suat altın Haberi

kayseri suat altın

Kayseri'de 2500'den fazla aileyi ev sahibi yapan Suat Altın İnşaat, kurumsallaşma kapsamında OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgelerini aynı anda almayı başardıklarını belirtiyor...


Suat Altın inşaat olarak Kurumsallaşma çalışmalarınıza hız verdiniz? Bu kapsamda neler yapıyorsunuz?


Suat Altın inşaat, ulusal bir marka olmanın gerekliliği olan kurumsallaşma ve kalite anlayışı ile kurum içi eğitim seferberliği hamlesini başlattık. 14 Eylül 2012 Cuma günü II Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yaklaşık 200 kişilik bir gruba “inşaatla inşaatlarda işçi Güvenliği” konulu bir eğitim semineri verdik.


Kaliteden taviz vermiyoruz 


Suat altın Altın inşaat olarak çalışanlarımızın firmanın sahip olduğu kalite anlayışını üretimin her aşamasında, yönetim personelinden inşaatta çalışan işçiye kadar yerleşmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu çerçevede tüm personelimize; Kalite...