24 / 04 / 2024

Sudem Metal İnşaat Reklam Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sudem Metal İnşaat Reklam Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arda tarafından kuruldu. 



Sudem Metal İnşaat Reklam Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arda tarafından kuruldu. 

Sudem Metal İnşaat Reklam Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.İnşaat İşlerinde Kullanılan Her Türlü Demir, Çelik, Bakır, Çivi, Alüminyum Ve Mamulleri, Tuğla, Ateş Tuğlası, Kiremit, Kireç, Doğrama, Alçı, Çimento, Fırınlanmış Kum, Mermer, Mozaik, Fayans, Seramik, Vitrifiye, Marley, Parke, Armatür, Pvc Boru Ve Birleştirme Parçaları, Temiz Su Ve Birleştirme Parçaları, İzolasyon Malzemeleri, Duvar Kağıdı, Boya, Banyo Ve Mutfak Aksesuarları, Hazır Kapı, Merpen Ve Bütün Elektrik Malzemelerinin Alım, Satımını Yapmak 2.Her Türlü İnşaat Taahhüt İşleri; Konut, İşyeri, Ticarethane İnşaatlarını Yapmak, Satmak, Kendi Hesabına Arazi Ve Arsalar Almak Bunlar Üzerinde Veya Başkalarına Ait Arsa Ve Araziler Üzerinde Kat Karşılığı Binalar Yapmak. 3.Metal Ve Alaşımlarını Eritmek, İzabe Etmek, Şekillendirmek Suretiyle; İşlemek, Mamul Veya Yarı Mamul Olarak İthal Etmek, İhraç Etmek, Toptan Ve Perakende Satmak. Bu Konudan Olmak Üzere Özellikle Tel Levha, Çubuk, Profil, Saf Ve Arıtık Metaller, Döküm Temizlemek İçin Granül, Ferro Vanadium, Ferro Titanyum, Klingret Levha, Contalı Krom, Nikel Paslamaz Tes Levha Çubukları, Maşonları, Döküm Potaları Rulmanlar, Teflonbanların; İmalat, Pazarlama Yapmak, 4.Her Türlü Eğlence Ve Gösteri Merkezi, Sergi Ve Panayır Alanı, Kongre Merkezi, Sanatsal Gösteri Merkez Kompleksi İşletmek, Kiraya Vermek, Kiralamak Ve Danışmanlık Yapmak. Yetkili Mercilerden İzin Almak Kaydıyla Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Sanat Ve Eğlence Gösterileri, Konserler, Müzikal Oyunlar, Tiyatro Oyunları, Folklor Gösterileri, Bale Oyunları, Eğlence Ve Yarışma Programları Ve Benzeri Sanat Ve Eğlence Faaliyetleri Organize Etmek, Sergilemek, Tertip Etmek Veya Ettirmek.. 5.Reklamcılıkla İlgili Olarak Hediyelik Eşya Ve Promosyon Ürünlerinin Alımını, Satımını, Yapmak. 6.Her Türlü Elektrik Malzemeleri İle Bilumum Elektrik Motorları, Bobinaj, Tevzi Panosu, Uzaktan Kumandalı Otomasyon Tesisleri, Regülatör Ve Bunların Yedek Parça Ve Aksesuarları İle Yine Her Türlü Alçak Ve Yüksek Gerilim Elektrik Malzemelerinin Pazarlaması İle Bu Malzeme Ve Cihazların Toptan Ve Perakende Alım Ve Satımını Gerçekleştirmek. 7.Her Türlü Orman Ürünlerinin; Ham, Mamul, Yarı Mamul Olarak Temin Edilmesi, Bunların İşlenmesi, Yarı Mamul Veya Mamul Haline Getirilerek Veya İşlenmeden Satılması, Pazarlanması. 8.Şirket Her Türlü Marangozluk, Doğramacılık İşleri İçin Gerekli Makine Alet Ve Ekipmanlarının Alım Satımını Yapmak. Orman Ürünlerine Dayalı Üretimlerini Gerçekleştirebilme Amacı İle Tomruk Ve Parke İşleme Tesisleri İmalathaneler, Tesisler, Fabrikalar, Fırınlama Tesisleri, Depolar Kurmak, Kurulmuşları Kiralamak, Kuracağı Tesislerde İhtiyaç Duyulacak Her Cins Ve Nevideki Makine Araç Ve Gereçleri Almak


Geri Dön