25 / 04 / 2024

Şükrü Genç'ten rant uyarısı!

Şükrü Genç'ten rant uyarısı!

Sevgi ve Barış Teknesi’nde Ayazağalı kadınlarla bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar planları ve kentsel dönüşüm konusunda uyarıda bulundu.



 

Sarıyer Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sevgi ve Barış Teknesi’nde Ayazağalı kadınları ağırladı. Sarıyer Belediyesi’ne 2014'te bağlanan Ayazağa ve Huzur Mahallesi’nde yaşayan kadınların sorunlarını ve taleplerini dinlemek için düzenlenen kahvaltıya Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay ve birim müdürleri de katıldı. Toplantıda kadınlarla bir araya gelen Başkan Şükrü Genç, imar planları ve kentsel dönüşüm konusunda halkı yanlış bilgilendirerek rant sağlamaya çalışan kesimler olduğunu belirtti. Halkı uyaran Başkan Genç, “Sizin yarınınız benim yarınım” diye konuştu.

HAKKIMIZI GERİ ALDIK

İmar planları ve kentsel dönüşüm konusunda, “Sizi kandırmaya çalışanlara itimat etmeyin” diye konuşan Başkan Genç konuyla ilgili olarak, “Bu insanlara kanmamanız gerekiyor. Yoksa bugüne kadar atılan adımların hepsi boşa gider. Her şey sizin elinizde. Biz büyük bir çabayla elimizden alınan hakkı geri aldık. Bunun sürdürülmesi lazım. Eğer rant olacaksa bu toplum için olmalı, birilerinin rahat rahat istediği yerde istediği şekilde yaşaması için değil. Sizin tek bir dayanağınız var oda Sarıyer Belediyesi” dedi.

NE YAPILMASI GEREKTİĞİNİ KONUŞALIM

Vatandaşların, birtakım vaatlerle kapılarına gelen hiç kimseye kanmaması gerektiğini söyleyen Başkan Genç, “Sizi kandırmaya gelenleri sakın kapıdan içeri almayın. Çocuklarınızın gelecekteki haklarını elinden almayın. Bizlerin hatasız iş yapması mümkün değil, mutlaka eksiğimiz vardır. Ama olumsuz şeylerle birbirimizin moralini bozmak yerine ne yapabileceğimizi konuşmak daha doğru bana göre. Sürekli olumsuz şeyleri konuşmak moral bozar. Buna gerek yok” dedi.

 


Geri Dön