24 / 04 / 2024

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, depremin yaşandığı İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  İzmir  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürlüğünde basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya, Bakan Soylu'nun yanı sıra Vali Yavuz Selim Köşger, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve diğer ilgililer katılım gösterdi.

Yapılan toplantıda, depremin ardından verilen çadır ve konteyner kent hizmetleri, hasar tespit ve yardım çalışmaları ile kentsel dönüşüm konusunun görüşüldüğü belirtildi.

Soylu, İzmir'deki depremin ardından yürütülen çalışmalara ilişkin, "Bir taraftan çadır kentler yapıldı, ardından iaşe, yemek, tüm ihtiyaçlar karşılandı. Bunlar hep birlikte yapıldı. Şundan da çok memnunum; İzmir'de çok ciddi bir uyum var, buna ilişkin büyük memnuniyetimi ifade etmek isterim, bundan sonra da böyle devam eder." diye konuştu.


Geri Dön