29 / 03 / 2024

Sultanbeyli’de ilk tapular verildi!

Sultanbeyli’de ilk tapular verildi!

Hisseli parsellerde tebligatları yapılan hak sahiplerinden, ilk müracaat yapan vatandaşlar imarlı tapularını aldı.



 

İstanbul'un ilçesi Sultanbeyli’nin 100 yıllık tapu süreci tamamlandı. Sultanbeyli Belediyesi'nde yer alan habere göre, hisseli parsellerin tapuları da dağıtılmaya başlandı. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in yoğun çabalarıyla çözülen mülkiyet probleminde tebligatlarını aldıktan sonra müracaat eden Necattin Kaz ile İsmail Kadıoğlu Belediye Başkanının elinden tapusunu teslim aldı.

Sultanbeyli’de ilk tapular verildi!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin konuyla ilgili olarak “Rabbime şükürler olsun, ilçemizin en büyük sorununu çözdük. Ekipler ilçemizin tamamında kadastro çalışmalarını sürdürüyor.  Kadastro çalışmalarının bittiği etaplarda tebligatları teslim ediyoruz. Ardından müracaatta bulunanlar hemen tapularını alıyor. Ödeme koşullarını tamamen 2B’ye göre planladık. Taksit imkânlarımız, indirimlerimiz mevcut. İlçemize hayırlı olsun. Sultanbeyli’nin en büyük sorununun çözümünde büyük destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’a, bakanlarımıza, milletvekillerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Hüseyin Keskin ayrıca tapu tebligatlarını alan ilçe sakinlerinin belediyeye müracaat etmeleri gerektiğini vurguladı.

Tapusunu alan İsmail Kadıoğlu, tapusuna kavuştuğu için mutlu olduğunu belirterek, “Yıllarda bugünü bekledik. Her zaman içimizde bir korkuyla yaşadık. Bugün gelinen noktada mülkümüzün sahibi olduk. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Geri Dön