28 / 03 / 2024

Sultanbeyli'nin mülkiyet sorunu tarihe karışacak!

Sultanbeyli'nin mülkiyet sorunu tarihe karışacak!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, yaptığı açıklamada Sultanbeyli'nin mülkiyet sorununun çözüleceğini söyledi.




Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Katı Atık Aktarma Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda konutşan Hüseyin Keskin, Sultanbeyli'nin mülkiyet sorununun çözüleceğini söyledi.

Sultanbeyli Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Keskin, “Sultanbeyli Belediyesi olarak ilçemizin sakinleriyle katı atık aktarma merkezimizde bir araya geliyoruz. Özellikle gençlerimizle çok sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Gençlerimizin Sultanbeyli’nin gelişimine destek vermesi, milli ve manevi duygular içerisinde yetişmesi için gayretimiz var. Bugün de sizlerle birlikteyiz.” dedi.

En önemli meselelerinin eğitim olduğunu belirten Başkan Keskin, “Mülkiyet problemi yaşanırken ilçemize 34 okul kazandırdık, 9 okulun da sözünü aldık. Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Son olarak mülkiyet problemiyle ilgili konuşan Başkan Keskin, “Mülkiyetle ilgili çalışmalar devam ediyor. Sizlerin desteğiyle Sultanbeyli çok daha iyi bir yer olacak. 81 ilden insanımız burada yaşıyor. Birlikte yaşama kültürü içerisinde kurallara uyuldukça hiçbir problem yok. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. İnşallah bu dönem içerisinde mülkiyet problemini ortadan kaldıracağız.” dedi.


Geri Dön