19 / 04 / 2024

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.



Sultangazi 75. Yıl Mahallesi’nde 4 bin 653 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen 75. Yıl Yüzme Havuzu bölge halkının kullanımına açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, tesis, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin diğer spor tesisi ve kompleksleri gibi haftanın 7 günü hizmet verecek.

YÜZME, FİTNESS VE STÜDYO SPORLARI


İnşaat çalışmaları ve çevre düzenlemesi tamamlanan, gerekli testlerden de başarıyla geçen tesiste; yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra kadın ve erkek fitness salonları ile stüdyo spor salonu yer alıyor. Tesis bu alanlarda yüzmenin dışında fitness, pilates, jimnastik, step ve aerobik branşlarında hizmet verecek. Hizmete açılan tesiste ayrıca kafeterya ve 36 araç kapasiteli otopark bulunuyor.

SULTANGAZİ’YE KAZANDIRILAN 3. YÜZME HAVUZU


75. Yıl Yüzme Havuzu’nda aylık 225 bin kişi/seans hizmet verilmesi planlanıyor. 75. Yıl Yüzme Havuzu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi ve Cebeci Spor Kompleksi’nden sonra Sultangazi’ye kazandırılan üçüncü yüzme havuzu oldu. 75. Yıl Yüzme Havuzu Sultangazi’nin yanı sıra Gaziosmanpaşa’nın spor tesisi ihtiyacını da önemli ölçüde karşılamış olacak.


Geri Dön