25 / 04 / 2024

Sultangazi projesinin satışları başlıyor!

Sultangazi projesinin satışları başlıyor!

Sur Yapı İstanbul Sultangazi'de TEM otoyolu üzerinde yapımına başladığı 240 konutluk butik projenin satışına çıktı. Metrekaresi 4500 lira olan konutlar lansmanın yapılacağı ağustosa kadar yüzde 10 indirimli satılacak



Sur Yapı. İstanbul TEM Otoyolu üzerinde Avrupa Konutları TEM projesinin karşısındaki 12 dönümlük arazide geliştirdiği 240 dairelik Sultangazi projesinin satışlarına başlıyor. 1 + 1 ile 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede konutların fiyatları metrekaresi 4 bin 500 liradan satışa sunulacak. 


Henüz ismi belli olmayan Sultangazi projesi hakkında konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkam Al tan Elmas, projeyi 100 dönümlük Gazi Parkı nın tepe noktasında bölgeye hakim bir noktada hayata geçireceklerini ifade etti. 


Butik bir proje hayata geçirmek için yer sahipleri ile anlaşma yaptıklarını belirten Al tan Elmas, "Projede 1 + Tden 4+l'e kadar farklı tipte dairelerimiz bulunacak. 


1 + İlerin metrekare fiyatını 5 bin lira, diğerlerinin ise metrekare fiyatı 4 bin 500 lira olacak. Ağustos'ta projenin lansmamnı yapmadan önce Ramazan boyunca bunlara yüzde 10'luk indirim sağlayacağız" ifadelerini kullandı. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM GELECEK YILA KALDI 


istanbul Gaziosmanpaşa'da 40 dönüm üzerinde bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçirmek için 250 hak sahibi ile görüşme halinde olduklarını anlatan Al tan Elmas. "Yıl sonuna kadar hak sahipleri ile anlaşmalarımızı bitirip gelecek yılın Mart ayında projeyi satışa çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 


Habertürk 


Geri Dön