25 / 04 / 2024

Suluova 3. Etap TOKİ için imzalar atıldı!

Suluova 3. Etap TOKİ için imzalar atıldı!

Suluova Belediyesi tarafından satın alınan Pan- ET’e ait 71.973 metrekare yüzölçümündeki 3. Etap TOKİ’nin yapılacağı alanın tapusu TOKİ yetkilisine teslim edildi, teslim törenine Suluova Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK da katıldı.




Suluova Belediyesitarafından satın alınan Pan- ET’e ait 71.973 metrekare yüzölçümündeki 3. Etap TOKİ’nin yapılacağı alanın tapusu  TOKİ  yetkilisine teslim edildi. Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen teslim törenine Belediye Başkanı Sn. Fatih ÜÇOK, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. İzzet Balcı, TOKİ Emlak Şube Müdürü Sn. Mustafa Kodaman ve Panko Birlik adına satışı gerçekleştiren Sn. Kenan Ayaz ile Erhan Günlükçü katıldı.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sn. Fatih ÜÇOK, “Bugün Suluova’mızla güzel bir haber paylaşmak istiyoruz. Pan- Et’in 71.973 metrekarelik arsasını Suluova Belediyesi olarak satın aldıktan sonra toplu konut yapılması üzere Toplu Konut İdaresi Başkanlığına devrini yaptık. TOKİ’ye satışla ilgili Kıymetli Hemşehrimiz Mustafa Kodaman yetkili kılındı. Suluova’ya özel ve bu arsaya özgü proje ile yaklaşık 700 civarında bir toplu konutu Suluova’mıza kazandırmış olacağız. Tabi diğer bölgelerimizde de 4. 5. Etap TOKİ çalışmalarımız devam edecek. Suluova’mızın Merzifon girişi istikametinde böylesine güzel ve büyük bir arsaya Toplu Konut İdaresi tarafından, buraya özgü bir tip projeyle Suluova’da nitelikli konut bekleyen vatandaşlarımızın hemşerilerimizin talebine sunarak süreci başlatmış olduk. Kısa süre içerisinde projelendirilmesi akabinde TOKİ tarafından talep örgütlenmesi, hızlı bir şekilde ihale süreci, yapımı ve konutların teslimi şeklinde süreç devam edecek. Atıl olan bu arazinin toplu konut yapılmak üzere TOKİ’ye devredilmesinde katkı sağlayan Başta yerin sahibi Panko Birlik adına Erol Özaslan, Kenan Ayaz ve Erhan Günlükçü kardeşlerimiz emek verdiler ve konut yapılmasında bizler kadar gayretli oldular kendilerine teşekkür ediyorum. TOKİ nezdinde ise TOKİ Emlak Şube Müdürü Sn. Mustafa Kodaman’a Millet Vekillerimiz Sn. Mehmet Naci Bostancı, Sn. Sait Yüce, Ak Parti Genel Başkan Danışmanımız Sn. Akif Gülle ve Ak Parti Genel Sekreterimiz Sn. Haluk İpek bey TOKİ idaresi tarafından girişimde bulundular. Buranın bir an evvel satın alınıp Belediyemizle iş birliği içerisinde katkı sağladılar. Kendilerine teşekkür ediyor, İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ”dedi.


Proje hakkında bilgiler veren TOKİ Emlak Şube Müdürü Mustafa Kodaman ise, Projenin tam donanımlı özel bir proje olacağını vurgulayarak, “TOKİ artık yatay projeye geçti. Şehrin ve bölgenin karakterini yansıtan mimari projeler gerçekleştiriyor. Suluova’mızda da ilklerden birini yaşayacağız. ”şeklinde konuştu.


Panko Birlik adına açıklamalarda bulunan Kenan Ayaz; Arsa noktasında yardımcı olduklarını ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. “ ifadelerini kullandı.



Suluova Belediyesi


Geri Dön