29 / 03 / 2024

Sunrise Residence'ta 225 bin dolara!

Sunrise Residence'ta 225 bin dolara!

Sunrise Residence Gaffaroğlu İnşaat tarafından Mimaroba'da 26 dönüm arazi üzerine inşa edildi



Toplam 224 dairenin bulunduğu sitede toplam iki açık havuz, bir kapalı havuz, çok fonksiyonlu tenis kortu, çocuk parkı, sosyal tesisler içerisinde ise 2 adet Türk Hamamı, 2 adet sauna; 1 adet fitness center bulunuyor.

Türkiye`de ilk defa uygulanan yapı genelinde topraklama sistemi sadece Sunrise Residence'de bulunuyor. Tüm bloklarda taşıyıcı sistemin içine yerleştirilen bakır paneller yaşam alanınızdaki tüm negatif elektriği alıp toprağa iletiyor ve yaşam alanımızda kullandığınız cihazların bozulma olasılığı da azaltıyor.

Dış cephe ise neo klasik tasarım. Binalar Oğuz Mimarlık bürosu tarafından çizildi. Binaların dış cephesinde ilk önce 15 santimetrelik izolasyon ve yalıtımı sağlayan izo tuğla, onun üzerine ısıyı hapsetme özelliği ile ön planda olan straforlu mantolama, volkanik bazalt taşının yüksek sıcaklıklarda eritilip, birtakım süreçlerin ardından elyaf haline getirilmesiyle elde edilen taş yünü kullanıldı. Taş yünü üzerine de alüminyum ve nikel alaşımı ısıya ve sese yalıtımlı estetik görünüşlü binayı 10 yıl sonra bile yeni tutan naturel bond compozit paneller kullanıldı.

Sitenin tüm çevresi siyah mıcırla ve kanalizasyon sistemiyle drenajlandırıldı. Çatıları ise B Bloklarda Ahşap Konstrüksiyon Üzerine Osb (Sunta Malzemesi),ve İzolasyon İçin Membran (Su Yalıtımı İçin) artı olarak kiremitler döşemenin üzerine Poliüretan Köpük (Isı Yalımı İçin) kullanıldı.

A Bloklarda; Poliüretan köpük onun üzerine de çelik konstrüksiyon yapıldı. Ayrıca sitenin temelinde depreme karşı radye jeneral sistem ve 7 gün 24 saat profesyonel güvenlik ekibi görev yapıyor.

Mutfaklarda İtalyan Latini marka ürünler kullanılıyor. Dolapların üst kısmı Lake, alt kısımları ise Alcotherm Pvc kaplama. Beyaz eşya ankastre serisi ise dünya markası Siemens. Ankastre dörtlü serisi çelik dizayn. Tezgahlar Amerikan Dupont firmasının Corian serisinden. Özelliği yekpare tek parça olması, gözenekleri görülemeyecek kadar az olduğundan bakteri barındırmaz anti bakteriyel ve yanmaz nitelikte.

Bataryalar Avrupa'nın sıhhi tesisat alanında en iyi kalite ile üretilmiş Grohe marka. Estetikliğinin yanı sıra Termo statik özelliği ile su açıldığı anda ısıtır veya soğutur böylece su ve enerji tasarrufu sağlanır, montaj imkanı kolay, ekstra tesisat gerektirmez, gerektiği takdirde termostatlı batarya sistemi ile her musluğa aynı derecede ısı verme özelliğine de sahiptir

Duvar kağıtları Casadeco'nun Fransa'dan ithal Dreams Wallpaper. Son yıllarda lüks konutların gözdesi olmanın yanı sıra silinebilme, silindiği anda kuruyabilen ve nefes alan estetik görünüm ve desenli, yanmaz özelliği ile de ön planda.

Sunrise Residence; alanları 173 metrekare olan 3+1'ler, alanları 205 metrekare 4+1'ler, alanları 205 metrekare 3+1 bahçe katları ve alanları 450 metrekare olan 7+2 dublekslerden meydana geliyor. Fiyatlar 225 bin dolardan başlıyor, 300 bin dolara kadar yükseliyor.

0 212 863 18 58



Geri Dön