19 / 04 / 2024

Sunrise Residence'ta 335 bin TL'ye!

Sunrise Residence'ta 335 bin TL'ye!

Sunrise Residence'ın `anti-stress teknolojisi' Türkiye'de bir ilk...



Gaffaroğlu İnşaat tarafından Büyükçekmece, Mimaroba'da tamamlanan Sunrise Residence projesi, göl ve deniz manzarası ile ayrıcalıklı bir konumda yer alırken, binaları saran bakır paneller, statik enerjiyi toprağa ileterek, stresten uzak, huzurlu ve güvenli bir yaşam sağlıyor.

Sunrise Residence projesinde, 25 bin 951 metrekare alan içersinde, 14 blokta 3 farklı tip olmak üzere toplam 224 konut yer alıyor. Projede, 173 metrekare 3+1, 205 metrekare 4+1 ve 300 metrekare 5+2 dairelerin fiyatları 335 bin TL'den başlıyor. 

Sunrise Residence, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'nin maviliğini yeşil alanları ile birleştirerek güneşin doğuşunun ve batışının izlenebildiği, huzur dolu bir yaşamın kapısını aralıyor. Proje şehrin yanı başında, ancak onun kargaşasından uzak bir konumda yer alıyor. Depreme karşı sağlam temeli ile güvenlik sağlayan projede tüm detaylar, konfor, kalite ve rahatlık esasına dayanarak tasarlanmış bulunuyor. Oturumun başladığı projede, kısıtlı sayıdaki son konutlar satışa sunuluyor.

Proje, 2 adet yarı  olimpik yüzme havuzu ve yerden ısıtmalı kapalı yüzme havuzu ile 4 mevsim havuz keyfi sunuyor. Sunrise Residence, fitness center, basketbol ve voleybol sahaları, saunası ve Türk Hamamı ile hayatın her anına farklı bir aktivite katıyor. Projede, çocuklar için yer alan yüzme havuzu ve oyun parkı, tüm aile bireyleri için eğlenceli bir yaşam sunuyor. 

Statik enerjiyi toprağa iletiyor

Sunrise Residence'ın en önemli özelliği ise statik enerjiyi toprağa iletiyor olması. Türkiye'de bir ilk olarak uygulanan "yapı genelinde topraklama sistemi", tüm bloklar içersine yerleştirilen ve tüm yapıyı saran bakır paneller sayesinde statik enerjiyi toprağa iletiyor. Böylece, sakinlerine beyin üzerinde baskı ve strese yol açan statik elektrikten arınmış huzurlu bir yaşam alanı sağlıyor.

Statik enerjiyi toprağa ileten projenin, satış ve pazarlamasını RE/MAX Smart gerçekleştiriyor...

212 259 50 00

 


Geri Dön