28 / 03 / 2024

Sunset Park Evleri resmen satışta! 300 bin dolara! 24 ay sıfır faizle!

Sunset Park Evleri resmen satışta! 300 bin dolara! 24 ay sıfır faizle!

18 Eylül Pazar günü gerçekleşen tanıtım ile resmen satışa çıkan Pera Sunset Park Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 300 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 24 aya kadar sıfır faizle konut sahibi olunuyor...



Zekeriyaköy 'de kurulan Pera Sunset Park Evleri satış ofisinde 18 Eylül Pazar günü gerçekleşen tanıtım kokteylinin ardından satışa sunuldu.

Uğur Özer Özgüven, Turgut Nail Güven ve Ahmet Kerem şžengezer tarafından kurulan Pera Yapı Eta Marine, Pera Panoroma gibi büyük ve başarılı projelerin ardından şimdi de Pera Sunset Park evleri projesi ile fark yaratıyor.

Pera Sunset Park evleri, 40 dubleks daire, 2 villa ve 6 dükkandan oluşuyor. 4700 metrekarelik alana konumlandırılan proje hareket, eğlence ve sosyal yaşamı bir arada sunuluyor. Projede; 1+1 'den, 5+2 'ye kadar her tipte evler bulunuyor.

24 ay faizsiz vade ile satışa sunulan Pera Sunset Park evlerinde, villa, bahçe ve çatı dubleksleri 300 bin USD 'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca daha uzun vadeli konut kredisi imkanı anlaşmalı banka tarafından sağlanıyor.

Projenin sosyal yaşam alanları arasında bir çok sosyal tesis yer alıyor. Projenin yakınlarında tenis kortları, karting pistleri, paintball alanı, binicilik kulübü ve ATV kulüpleri bulunuyor. Ayrıca; İstinye Park, TİM, Solar Beach, Uzunya, Clubdalia ve Demirciköy Beach sizleri bekliyor.

Proje; Maslak 'a çok yakın, Taksim 'e 20 dakika, Sarıyer 'e 5 dakika mesafede, üçüncü köprünün bağlantı yolu üzerinde kuruluyor.

perainsaat.com.tr

“Pera Sunset Park Evleri ” Projesi Satış Ofisi :
Kilyos Yolu Cad. No:40 Uskumruköy 34450 Sarıyer/İstanbul
Tel: 0212 201 51 11

Pera Sunset projesinden görüntüler için tıklayınız

 



Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön