24 / 04 / 2024

Sunsetpark Caddebostan satış ofisi!

Sunsetpark Caddebostan satış ofisi!

Firma: Keten İnşaat

Proje: Sunsetpark Caddebostan

İstanbul Anadolu Yakası Caddebostan'da inşa edilen Sunset Park projesi 35 bağımsız bölümün yanı sıra 3 adet dükkandan meydana geliyor. Peki Sunsetpark Caddebostan satış ofisi nerede?



Caddebostan Kültür Merkezi’nin hemen arkasında yer alan Sunsetpark Evleri 'nde 1 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve çatı dubleksi gibi daire alternatifleri bulunuyor. 


Daire büyüklükleri 70,5 metre ile 169 metrekare arasında değişen Caddebostan Sunsetpark Rezidans Akfen ve Kent Yapı ortaklığında yükseliyor. Proje 15 katlı tek blok olacak şekilde dizayn edildi. 


Caddebostan Sunset Park projesinde daire fiyatları 615 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2015 yılının Temmuz ayı olarak belirlenen projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Sunset Park Caddebostan projesi toplamda 15 milyon lira yatırım bedeline sahip.. Adalar manzarasına hakim olan Sunsetpark Evleri; Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi 450 metre, sahil yolu ve Dalyan Parkı'na 700 metre ve Bağdat Cadddesi'ne 100 metre mesafede hayata geçiriliyor.


Sunsetpark Caddebostan satış ofisi!

Adres: Bağdat Caddesi Erenköy Cami Sokak No: 1 D: 9 Erenköy - Kadıköy / İstanbul (Galip Paşa Camii Yanı)


Sunsetpark Caddebostan satış ofisi!


Sunset Park Rezidans iletişim

Tel: 0216 301 2021

Web: http://www.sunsetparkcaddebostan.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön