25 / 04 / 2024

Sur Yapı Antalya Turkuaz ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya Turkuaz ev fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Antalya

Sur Yapı imzası ile Antalya Kepez'de hayata geçirilen Antalya projesinin Turkuaz etabı ön satışa çıktı. İşte Sur Yapı Antalya Turkuaz ev fiyatları..



Toplam 19 bin konuttan meydana gelecek olan  Sur Yapı Antalya  projesi Antalya Kepez'de hayata geçiriliyor. Proje "Sur Yapı Antalya'da yeni bir Antalya kuruyor" sloganıyla tanıtılıyor. 

Sur Yapı imzası ile Antalya Kepez'de hayata geçirilen Antalya projesinin Turkuaz etabı ön satışa çıktı.  1.105 daireden meydana gelen Turkuaz etabında tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 
 
Kepez  Sur Yapı  Antalya projesine çeşitli sosyal imkanlar bulunuyor. Sağlık kurumları, müze, kütüphane, eğitim kurumları, dev şehir parkı ve AVM gibi imkanlar yer alacağoı projede süs havuzları, yeşil alanlar, etkinlik çadırı, göletler, köy meydanı, piknik alanı, sera alanı, geniş meydanlar, amfi alanları, gölet kafeleri ve iskele bulunacak. 

Sur Yapı Antalya Turkuaz ev fiyatları!
2020'de teslim edilmeye başlayacak olan Sur Yapı Antalya projesnini Turkuaz etabında ev fiyatları 192 bin TL'den başlıyor.  13 bloktan oluşan Turkuaz etabı, 45 dönüm arazide yükseliyor ve 15 dönüm peyzaj alanına sahip.


Tel: 444 5 787        
Web: http://antalya.suryapi.com.tr/
Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 

 


projeye sor



Geri Dön