28 / 03 / 2024

Sur Yapı Antalya’da imalat tamamlandı!

Sur Yapı Antalya’da imalat tamamlandı!

Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde hayata geçirdiği Antalya Projesi'nin inşaatı hızla devam ediyor. Projede 450 bin metrekare imalat tamamlandı.



Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde inşa edilen Antalya Projesi'nde sona gelindi. 8 milyar TL yatırımla hayata geçirilen projede 450 bin metrekare imalat tamamlandı.

İlk etapta yer alan 3 bloktan oluşan 6417 konutun 2019 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. Projede kaba inşaatın yüzde 50'lik kısmı tamamlandı. Eylül sonuna kadar yüzde 100'ünün tamamlanması planlanıyor. 

Toplam 27 bin kamyon seferi yapılırken ilk etapta hafriyatın yüzde 100’lük kısmı bitti. 23 kule vincin aynı anda çalıştığı projede birçok bloğun duvar örülme işlemleri başladı.

Birinci etapta bulunan 93 bloktaki binalar hızla yükseliyor. İkinci etabın çalışmaları da başladı. İkinci etapta hafriyat çalışmaları devam ediyor. Yakın zaman içinde lansmanı yapılması beklenen projede lansman öncesi son fırsatlar yaşanıyor.

Sur Yapı Antalya Projesi’nin Turkuaz etabında 60 ay ve 0,98 vade ile 2.200 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Toplam 1800 bağımsız bölümün satıldığı projede yabancı ülke vatandaşlarına çok sayıda satış yapıldı.

Konuyla ilgili konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “6 ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatın yüzde 50’sini tamamladık. 450 bin metrekarenin üzerinde inşaat imalatı yaptık. Bir kıyas yapacak olursak İstanbul’da orta ölçekli 9 konut projesinin inşaatını 6 ay gibi kısa bir sürede tamamladığımız anlamına gelir, bu çok iyi bir performans. Antalya’da geleceğe miras modern bir şehir inşa ediyoruz. İçerisinde 19 bin bağımsız bölümden oluşan konutlar, ofisler, home office’ler, dükkanlar, çarşılar, okullar, camiler, sosyal alanlar, müzeler var. Büyük kent parkıyla beraber ciddi bir şehir inşa etmiş oluyoruz. 8 yılda, 8 milyar TL’lik büyük bir ekonomik aktivite olacak. Bunun büyük bir kısmını da Antalyalı kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Aralık ayında satışa başladığımızda Türkiye’nin her tarafından hatta dünyadan çok ciddi bir ilgiyle karşılaştık. Yaptığımız iş çok iyi anlaşıldı. Antalya’nın bir dünya markası olduğunu hep beraber bir kez daha görmüş olduk” ifadelerini kullandı.

 

antalya.suryapi.com.tr/


Geri Dön