24 / 04 / 2024

Sur Yapı Axis İstanbul ofis projesi!

Sur Yapı Axis İstanbul ofis projesi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Sur Yapı Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile yükseliyor. Satış süreci devam eden proje 195 adet ofisten oluşuyor.



Sur Yapı  Axis İstanbul  ofis projesi 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofislerden meydana geliyor. Projede 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı ve yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.


Toplamda 195 adet ofisin yer aldığı Axis İstanbul  Sur Yapı  projesinde ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Projede ofis fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Sur Yapı Axis İstanbul ofis projesi metrobüse 600 metre mesafede inşa ediliyor. Projenin ortak yaşam alanları arasında oturma terasları, kat bahçeleri, kafeler, hobi ve oyun odası, arşiv odası, sinema salonları, restoranlar, fitness center, AVM, spor salonu, toplantı salonları, print center ve geniş lobi alanları bulunuyor.


Axis İstanbul ofislerinin; Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehir merkezi noktalara ulaşım kolaylığı mevcut.


Axis İstanbul ofis projesi nerede?

Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön