23 / 04 / 2024

Axis İstanbul ofis projesi!

Axis İstanbul ofis projesi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesi İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Proje toplamda 195 adet ofisten oluşuyor.



Edirnekapı  Axis İstanbul  projesinde ofislerin alanları 90 metrekareden başlıyor, 210 metrekareye kadar çıkıyor. Yüzde 10 indirim imkanı sunan projede sabit kur avantağı sağlanıyor. Ayrıca yer alan A Plus kampanya kapsamında 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı mevcut.


Axis İstanbul ofis projesi Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında yer alıyor. Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu olan Axis İstanbul Edirnekapı, metrobüse 600 metre mesafede bulunuyor. 


Axis İstanbul projesi AVM ve ofis projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofisler 284 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Axis İstanbul ofis projesi ortak yaşam alanları içerisinde sinema salonları, restoranlar, geniş lobi alanları, arşiv odası, oturma terasları, AVM, kat bahçeleri, spor salonu, hobi ve oyun odası, toplantı salonları, fitness center, kafeler ve print center yer alıyor. 


Axis İstanbul satış ofisi

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön