26 / 04 / 2024

Sur Yapı gurbetçiye 6 ayda 500 gayrimenkul sattı!

Sur Yapı gurbetçiye 6 ayda 500 gayrimenkul sattı!

Yurt dışı tanıtımına ağırlık veren Sur Yapı, son 6 ayda gurbetçilere 500 konut, ofis ve dükkan satışı gerçekleşti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları, projelerimize yoğun ilgi gösteriyor” diye konuştu.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ile yurtdışında düzenlenen gayrimenkul fuarları şirketlerin gayrimenkul satışlarını etkiledi. Yurtdışı tanıtımlarına gerek fuarlar kanalıyla gerekse şirket olarak düzenlediği tanıtım turlarını hızlandıran Sur Yapı, son 6 ayda gurbetçilere 500 konut, ofis ve dükkan satışı gerçekleştirdi.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, gurbetçilere ve yabancı yatırımcılara İstanbul ve Antalya’daki toplam 15 projeyi sunduklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Projelerimize ilgi yoğun. Başta Almanya, Hollanda, İngiltere, Avusturya, Fransa, Danimarka ve Rusya olmak üzere 25 farklı ülkede yaşayan Avrupalı Türk vatandaşları, bizden ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor” diye konuştu.

“Çeyrek asırlık deneyimiyle Sur Şirketler Grubu çatısı altında endüstriyel tesisler, ofisler, alışveriş merkezleri, enerji santralleri ve markalı konut projeleri inşa ettik” diyen Altan Elmas, ikinci duraklarının ise Köln olacağının altını çizdi. 


Geri Dön