29 / 03 / 2024

Sur Yapı Marka Rezidans ödeme kampanyası!

Sur Yapı Marka Rezidans ödeme kampanyası!

Firma: Sur Yapı

Proje: Marka Residans ve AVM

Toplam 316 konut ve AVM alanından oluşan Sur Yapı Marka projesinde ev fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Marka Rezidans ödeme kampanyası...




Bu yıl Ağustos ayında konut teslimlerinin başlayacağı  Sur Yapı  Marka Rezidans projesi 22 ve 27 katlı iki blok ve 14 katlı home ofis bloğu şeklinde tasarlandı.


Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Marka Rezidans projesi 316 konut ve AVM alanından meydana geliyor. Proje 34 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 


Sur Yapı Marka Rezidans ödeme kampanyası!


Sur Yapı Marka Rezidans ödeme kampanyası kapsamında sıfır peşinat ve sıfır faizle 60 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği Sur Yapı Marka Rezidans projesinde ev fiyatları 500 bin TL ile 2,5 milyon TL aralığında değişiyor.


27 Ocak'a kadar sürecek olan Sur Yapı'nın dev kampanyası kapsamında Marka Rezidans'ta sıfır peşinat ve sıfır faizle 60 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor. Projede daire sahiplerine yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi ortak alanlar sağlanıyor.


Adres : Odunluk Mah. Mihraplı Cad. (Odunlu Cad.) Nilüfer / Bursa


Tel : 444 5 787

Web : http://www.suryapi.com.tr/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön