29 / 03 / 2024

Sur Yapı Marka AVM'nin yüzde 90'ı kiralandı!

Sur Yapı Marka AVM'nin yüzde 90'ı kiralandı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmalarından biri olan Sur Yapı Kağıthane, Çekmeköy ve Bayrampaşa’dan sonra 4. AVM projesini açacak.



Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde açılacak Marka AVM 1 Haziran'da kapılarını açıyor. 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen AVM 75 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.


Yüzde 90’a yakın bölümü kiralanan AVM’de 250 mağaza faliyet gösterecek. 35 kafe ve restoran, 1.400 kişi oturma kapasiteli bir yeme-içme alanı ile geniş bir teras alanı bulunan AVM'nin açılış günü mağazaların yüzde 60’nın açılması bekleniyor. 


Halihazaırda 550 bin metrekarelik ticari pörtföye sahip olduklarını vurgulayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z.Altan Elmas, yeni AVM ile birlikte bu rakamın 735 bine çıkacağını açıkladı. 


Ticari yatırımlarının devam edeceğini belirten Elmas,  “Antalya’da 1.300 milyon metrekarelik alanda yapacağımız kentsel dönüşüm projesinde ticari alanlar olacak. Bu projedeki alanların dahil edilmesiyle elimizdeki ticari alanların büyüklüğü 1 milyon metrekareye çıkacak” şeklinde konuştu.


Bilecik ve Balıkesir gibi çevre iller içinde bir çekim merkezi olduğununu belirten Elmas,  “Projemizdeki rezidansların yüzde 30’nu Körfez’den gelen yatırımcıya sattık” dedi. Bursa’nın her yıl nüfusunun arttığına dikkat çeken Elmas, “Bu artışın 30 bini göçle geliyor. Ayda 1 milyon yılda ise 12 milyon ziyaretçi ve 750 milyon TL ciro bekliyoruz” dedi.



Dünya


Geri Dön