25 / 04 / 2024

Sur Yapı Mirage Rezidans ulaşım!

Sur Yapı Mirage Rezidans ulaşım!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Sur Yapı Mirage Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi üzerinde bulunuyor. Banka kresizi 48 ay vade fırsatı sunan projede dairelerin alanları 58 ile 234 metrekare arasında değişiyor.



Mirage Residence'de konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında yapılması öngörülen projede satışlar devam ediyor. 


Sur Yapı  Mirage Rezidans  ulaşım bilgileri kapsamında projenin Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi üzerinde yer aldığını söyleyebiliriz. Projede daire fiyatları 356 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Mirage Rezidans Güneşli'de 342 tane konut ve 60 tane mağaza mevcut. Projede dairelerin büyüklükleri minimum 58 metrekare, maksimum 234 metrekareden meydnaa geliyor. 


Bağcılar Mirage Rezidans'ta daire bedelinin yüzde 25'i peşin olarak, yüzde 25'i teslimde, yüzde 50'si ise banka kredisiz 48 ay 0 faiz avantajıyla ödeniyor. Projede lansmana özel yüzde 7, banka kredili ya da peşin alımlar yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Sur Yapı Mirage Residence'de açık hava ve fitness alanı, yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Mirage Rezidans Sultanbeyli nerede?

Adres: Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Mirage Residence satış ofisi 

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön