27 / 04 / 2024

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk fırsatı!

Sur Yapı, 'yeni nesil tatil' anlayışını ile geliştirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 1 hafta fiyatına ömür boyu ayrıcalıklı tatil imkanı sunuyor.



TATİL VE YATIRIM BİR ARADA

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesi ile dört mevsim tatil imkanı sunduklarını belirterek, “Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan 4 kişilik 1 hafta tatil fiyatına ev alanlar, tapulu evlerinde, 5 yıldızlı otel konforunda, ömür boyu tatil imkânına kavuşacak.” dedi.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın aynı zamanda kazançlı bir yatırım fırsatı sunduğunu aktaran Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri’nden alınacak tapulu devre mülklerin günden güne değerlenerek kira getirisi potansiyeliyle tatilden para kazanma imkanı da oluşturacağının da altını çizdi.

Konut satışları rekor kırdı!YÜKSEK FİYATLI TATİLE KESİN ÇÖZÜM

Elmas, salgın sonrası tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaşanan yüksek enflasyon nedeniyle tatil fiyatlarının çok yükseldiğine vurgu yaparak, yeni nesil tatil evlerinin bu soruna da çözüm getirdiğini söyledi.

Sur Yapı Tatil Evleri projesiyle bir haftalık tatil fiyatına ömür boyu tatil imkanı sunduklarını belirten Elmas, “Üstelik içinde bulunduğumuz enflasyonist ortama rağmen, bu ürüne vade farksız taksitlerle sahip olmak ve ömür boyu, hatta gelecek kuşakların bile tatil maliyetini ortadan kaldırmak mümkün. Çünkü Sur Yapı Tatil Evleri’ndeki tapulu mülkünüzü çocuklarınıza, torunlarınıza miras bırakabiliyorsunuz.” şeklinde konuştu.

İşte detaylar...


Geri Dön