26 / 04 / 2024

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ikinci etap satışlarını kaçırmayın! Bu fırsat kaçmaz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ikinci etap satışlarını kaçırmayın! Bu fırsat kaçmaz!

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya,doğa ve tatil cenneti olan Antalya’da sizleri bekliyor. İster ailenizle harika bir tatil yaşayın, isterseniz de yatırım olarak devre mülk sahibi olun. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya 29 Ağustos 2022 fiyat listesi



Sur Yapı Grubu’nun Antalya’da hayata geçirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın ikinci etabı satışa sunuldu. 1 hafta fiyatına ömür boyu tatil yapma imkânı sunan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, pandemide değişen tatil ihtiyaçlarına yanıt verirken, devre mülk sakinlerine yatırımlarını enflasyona karşı koruyarak tatilden para kazanma imkânı sağlıyor.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesiyle devre mülk alıcısına Antalya’nın dört mevsim yaşayan iklimi ve eşsiz doğasında dört mevsim tatil ayrıcalığını vaat ettiklerini ifade etti.

Pandemiyle birlikte hayatımıza giren yeni normal, birçok kişide kalıcı alışkanlıklar geliştirdi ve değişen ihtiyaçlara paralel olarak insanların doğal bir yönelişi var. Öncelikle güven ve konforu buluşturduklarını söyleyen Elmas, resepsiyondan oda servisine kadar 7/24 tüm otel imkanlarına sahip evinizde her mevsim özel hissetmenizi sağladıklarını belirtti.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ikinci etap satışlarını kaçırmayın! Bu fırsat kaçmaz!

Hesaplı tatil avantajı sunan yeni nesil tatil evleri, kendisine yapılan yatırımı enflasyona karşı korurken “tatilden para kazanma” döneminin de kapılarını aralıyor. Tapulu devre mülk sahipleri, tatil organizasyonlarını yaparken bütçelerini kişi başına hesap etmek yerine bir kez ödeyerek geniş aileleriyle birlikte olmanın tadını çıkarıyor. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’daki geniş balkonlu evleri, 1+1 evler 4 kişi, 2+1 evler 6 kişi, 3+1 evler ise 8 kişi kapasitesine sahip olacak şekilde tasarlandı. Devre mülk sakinleri tatile geldiklerinde, beyaz eşyalar,oturma grupları, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her türlü ihtiyaca cevap veren eşyaları evlerinde kullanıma hazır halde bulabilecekler.

Tatil ve yatırım imkanına dikkat çeken Elmas, şöyle devam etti:

“Yüksek prim ve kira potansiyeliyle getirisi yüksek bir yatırım imkânı sağlayan Sur Yapı Tatil Evleri’nden devre mülk alanlar, isterlerse ayrıcalıklı bir tatil yapıyor, isterlerse tatil hakkını yüksek kira getirisiyle devrederek gelir sağlama şansına sahip oluyor. Böylece Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan tapulu mülk alanlar yatırımlarını enflasyona karşı koruyabiliyor ve değer artışından faydalanabiliyor.’’

Peki, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya 28 Ağustos 2022 fiyat listesi nedir? Projenin diğer özellikleri nelerdir? 


Geri Dön