29 / 03 / 2024

Sur Yapı Ümraniye fiyat!

Sur Yapı Ümraniye fiyat!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Ümraniye

Sur Yapı Ümraniye fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Ümraniye fiyat bilgisi ve proje detayları...



Sur Yapı İstanbul'da yeni projesine start verdi. 8 bloktan oluşan ve 191 tane konuta yer verilen projede ön talep toplanıyor. 

Sur Yapı Ümraniye fiyat!
Sur Yapı Ümraniye fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  Sur Yapı  Ümraniye fiyat bilgisinden önce proje detaylarını paylaşalım...

Ümraniye metro istasyonuna yürüme mesafesinde, 15 Temmuz Şehirler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yolu üzerinde yer alan konumuyla dikkat çeken Sur Yapı Ümraniye projesi Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantısına yakın mesafede hayata geçiriliyor.

Sur Yapı Ümraniye fiyat!
 
Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve pilates salonu, çocuk oyun alanları ve türk hamamı gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 

Projede az katlı yatay mimari esas alınacak. Proje, Altunizade, Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye Plazalar Bölgesi, Çengelköy ve Kadıköy'e ulaşımın merkezinde konumlanıyor. 

Sur Yapı Ümraniye'de 2+1, 3+1, 4+1, ve 5+1 bahçe dubleks konutlar yer alıyor. Projede yer alan 2+1 daireler 143 metrekare, 3+1 daireler 202 metrekare, 4+1 daireler 260 metrekare, 5+1 dubleksler ise 363 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

Sur Yapı Ümraniye fiyat!

Sur Yapı Ümraniye fiyat!

Projede yer alan 2+1 konutlar 3 milyon TL'den, 3+1 konutlar ise 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Web: https://umraniye.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön