10 / 05 / 2024

Sur Yapı'dan lavanta kokulu proje! Lavender Sancaktepe!

Sur Yapı'dan lavanta kokulu proje! Lavender Sancaktepe!

Sur Yapı, Sancaktepe'deki 550 milyon liralık yeni projesi Lavender'in inşasına başlıyor. 43 dönüm arsa alanı üzerinde göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor.



Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Sancaktepe'deki 550 milyon liralık yeni projesi Lavender'in inşasına başlıyor. 43 dönüm arsa alanı üzerinde göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor. 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1'lerden oluşan 29 farklı daire tipi için fiyatlar 295 bin liradan başlıyor. 

Göl yalıları var

Anadolu yakasının 2013 yılından bu yana nüfusunun en çok arttığı ve en çok prim yapan bölgesi Sancaktepe'de lavanta kokan bahçeleri, göletleri, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan TEM'e komşu vizyon bir proje hazırladıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3'iincü köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor. Üçüncü köprü, hızlı tren, metro gibi büyük kamu yatırımları ile prim yapmaya devanı edeceğini düşündüğümüz bu bölgede bizde Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz" diye konuştu. 

Sur Yapı Lavender projesinde lavanta bahçeleri dikkat çekiyor. Projedeki üç farklı blok tipinde 57 ile 226 metrekare arasında değişen 1+1,2+1,3+1,4+1 dairelerin yer alıyor. Projede gölet kıyısında yer alan az katlı yalı tipi daireler de bulunuyor. 

Göletler etrafında konumlanmış 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan sınırlı sayıdaki az katlı göl blokları her katta bulunan iki dairesi müstakil bir yalı dairesini andırıyor. 

Geniş aileler için tasarlanan göl bloklarında göl üzerinde uzanan büyük balkonlar planlanıyor.

Lavender'in lansmana özel kampanyası kapsamında daireler yüzde 10+yüzde 10 peşin ve peşin + banka kredili indirimi ile 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca projede ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme imkanı da bulunuyor. 


Metronun yanında

SANCAKTEPE'DE satışına başlanan Lavender projesinin TEM otoyoluna cephesi bulunuyor. Kuzey Marmara otoyoluna, hızlı tren hattına komşu konumda yer alan Lavender, tamamlanmak üzere olan Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun Şamandıra durağının yanında yer alıyor. Metro ağı ile Sancaktepe'den Üsküdar'a 20 dk. Yenikapı'ya 30 dk. Taksime ise 45 dk'da gidilebilecek. Lavender ayrıca günlük hareketi 100 bin kişi civarında olacak olan 4 bin 100 yatak kapasiteye sahip Türkiye ve Avrupa'nın planlanan en büyük şehir hastanesine, yapılması planlanan devlet üniversitesine ve Anadolu yakasındaki tek durağı Sancaktepe'de olan hızlı tren hattına komşu konumda yer alıyor. 




Tel: 444 5 787

Web: http://suryapilavender.com.tr/


Vatan Emlak Rehberi


Geri Dön