24 / 04 / 2024

Sur Yapı'dan sağlık çalışanlarına özel 15 bin TL'lik ek indirim!

Sur Yapı'dan sağlık çalışanlarına özel 15 bin TL'lik ek indirim!

Sur Yapı yüzde 20’ye varan indirimli ‘‘Rahat Bi Nefes Al’’ kampanyasına destek verdiğini açıkladı. Sur Yapı, sağlık çalışanlarına aynı adlı kampanyasının avantajlarına ilave 15 bin TL'ye varan ek indirim sunduğunu açıkladı.



Sur Yapı, kamu bankalarınca açıklanan yeni kredi paketine tüm projelerinde geçerli ‘Rahat bi Nefes Al’ kampanyasını destekleyen  pandemiyle mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarını es geçmedi. Sur Yapı, Rahat bi Nefes almamızı sağlayan sağlık çalışanlarına aynı adlı kampanyasının avantajlarına ilave 15 bin TL'ye varan ek indirim verdiğini açıkladı.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı kampanyanın adı "Rahat bi Nefes Al’’ oldu. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar göstererek bizlere rahat bir nefes aldıran sağlık çalışanlarımıza kampanyada özellikle teşekkür etmek istedik. Onlar için İstanbul'da uyguladığımız %20 ve Antalya'da uyguladığımız %10 büyük indirimimize ilave olarak 15.000 TL'ye varan ek indirimler yaptık. Burada indirimden ziyade aslında sektörün öncü firması olarak amacımız kahraman sağlık çalışanlarımızın bu fedakarlıklarını tekrar hatırlatmak, farkındalığı arttırmak ve düşündüğümüzü göstermek. ‘‘Rahat bi nefes al’’ kampanyamız içerisinde bir anlamda onlara tekrar teşekkür etmiş oluyoruz.” diye konuştu.

Bu durumda sağlık çalışanlarına ‘‘Rahat Bir Nefes Al’’ kampanyanın tüm avantajlarına ek olarak 1+1 ve 2+1 dairelerde 10.000 TL, 3+1 ve 4+1 dairelerde ise 15 bin TL ekstra indirim sunulacak.

12 ay ödemesiz 15 yıl vade imkanı

Hem ev almak isteyenlere hem de gayrimenkul yatırımcılarına güven sağlayan kampanyada, 15 yıla varan vade ile ilk 12 ay ödemesiz, aylık yüzde 0.64 faizle finansman fırsatı sunuluyor.

İstanbul’da 750 bin TL’ye varan limit

Kampanya kapsamında İstanbul projelerinde azami 750 bin TL kredi fırsatı sunuluyor. Yüzde 20 indirimle satılan dairelerde yüzde 20 peşinat uygulanıyor ve kalan yüzde 80’lik kısma ise 180 aya varan yüzde 0.64 vade oranıyla kredi kullandırılıp, ilk 12 ay taksit ödenmiyor.

Antalya’da fiyatın yüzde 90’ı taksitlendiriliyor

Antalya Projesi’nde ise kişi başına verilen kredi miktarı azami 500 bin TL olarak açıklandı. Yüzde 10 indirim fırsatıyla satışa sunulan dairelerde yüzde 10 peşinat uygulanıyor ve kalan yüzde 90’lık kısım ise 0.64 faiz uygulanarak 180 ay vade ile taksitlendirme yapılıyor. Kampanya kapsamında ilk 12 ay taksit ödemesiz tutuluyor.

Tüm projelerde geçerli

Kampanya İstanbul’un iki yakasında, 10 ilçede birbirinden farklı konseptlerden meydana gelen 13 konut projesi ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi arasında bulunan Antalya Projesi’nde geçerli sayılıyor. 


Geri Dön