18 / 04 / 2024

Sura Hagia Sophia Hotel'e World Travel Awards’tan ödül!

Sura Hagia Sophia Hotel'e World Travel Awards’tan ödül!

Son günlerde Rusya ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilim ilk etapta turizm sektörünü vururken, zor günler geçiren sektör,Sura Hagia Sophia Hotel’den gelen yeni bir haberle nefes aldı.



Ağustos ayında, dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oyları ile belirlenen 2015 Dünya Seyahat Ödülleri’nde “Türkiye’nin En İyi Life Style Oteli” ödülünü alan Sura Hagia Sopiha Hotel yeni bir başarıya imza attı.


World Travel Awards’da sektöründeki tüm dünya otelleri arasında Avrupa kategorisinde bir çok önemli rakip ile yarışan Sura Hagia Sopiha Hotel bu organizasyonda “Yeni Lüks Otel” ödülüne layık görüldü.


Bu ödüllerin lansman gecesi Kasım ayının sonunda İstanbul’da bulunan sayılı turizm acentalarının yer aldığı kokteylde basına tanıtıldı.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sura Hagia Saphia Hotel Operayon Müdürü İlhan Erer, “Türkiye’ye ve Türk turizmine önemli bir ödül daha kazandırmak için büyük çaba harcadık ve bu çabamızın karşılığını aldık. Misafirlerimize lüksü, ihtişamı ve moderniteyi bir arada sunan Sura Hagia Sopiha Hotel ile Türkiye’nin turizm gücünü dünyaya göstermeye devam edeceğiz” dedi.


Sözcü


Geri Dön