19 / 04 / 2024

Sütlüce ve Örnektepe kentsel dönüşüm projeleri tavan yaptı!

Sütlüce ve Örnektepe kentsel dönüşüm projeleri tavan yaptı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçedeki mahalle muhtarlarını dinleyerek yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Demircan, Kentsel Dönüşüm kapsamında Sütlüce ve Örnektepe Projeleri’nin tavan yaptığını söyledi..



Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçedeki mahalle muhtarlarını dinleyerek yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Kentsel Dönüşüm kapsamında Sütlüce ve Örnektepe Projeleri’nin tavan yaptığını söyleyen Başkan Demircan, Beyoğlu’nun her tarafının eşit şekilde gelişme gösterdiğini belirtti.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçede hizmet veren mahalle muhtarlarıyla Kasımpaşa Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda muhtarlara seslenen Başkan Demircan, mahallelerde yapılan dükkan, oteller gibi yatırımların o mahallenin havasını değiştirdiğini bunun neticesinde mahalledeki işsizliğin de azalma göstereceğini söyledi.  Demircan, “Bir şehirde belediye kendi üzerine düşenleri yapması, yeni bir sinerji algıları oluşturması gerekiyor. Şimdi Dolapdere değer kazanıyor. Orada insanlar çalışmaya başladığında bu sefer Cin Deresi’ne doğru başka yatırımlar yapılmış olacak. Yapılan yatırımlar insanların sosyal hayatının gelişmesine bile etki edecek. Karaköy de aynı şekilde ciddi bir değişiklik var. Kasımpaşa da, Bahriye Caddesi de öyle” dedi.


“YATIRIM VARSA, İSTİHDAM VAR DEMEKTİR”

“Yatırım varsa, istihdam var demektir” diyen Başkan Demircan, “Yatırımsız, yeni mekansız şehirler olmaz. Bir yatırım geldiyse orada birileri ekmek kazanıyorsa, başımızın tacıdır. Dolayısıyla bu mantık çerçevesinde ilerliyoruz. Örneğin Sütlüce-Örnektepe Projeleri şuan tavan yaptı. Beyoğlu her tarafına dokunulmuş bir hareketi elinde tutuyor” diye konuştu.


“HER TARAF EŞİT BİR ŞEKİLDE GELİŞME GÖSTERİYOR”

Vatandaşla yapılan organizasyonlarla sorunları minimize hale getirdiklerini vurgulayan Başkan Demircan, Okmeydanı’nda artık tapusuz hane olmadığını, Beyoğlu ailesinin her tarafta eşit bir şekilde gelişme gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Muhtarlara nüfusu dikkate alarak mali yardımlar yapacaklarının da sözünü de veren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,  “Sorunlar bitmez ama el ele vererek her işin üstesinden hep beraber geleceğiz. Sabırlı olmak gerekiyor” dedi.


Geri Dön