25 / 04 / 2024

Sütte deprem etkisi yaratacak zam! Bir litre süt 30 TL’ye koşuyor

Sütte deprem etkisi yaratacak zam! Bir litre süt 30 TL’ye koşuyor

Hayvancılıkta yaşanan kriz süt ve süt ürünleri üretimini düşürmeye ve fiyatları ise artırmaya devam ediyor. İşte detaylar...



Evlerin vazgeçilmezi olan ve küçük çocukların sağlıklı gelişimi için uzmanlar tarafından şart koşulan süt ve süt ürünlerine yeni zamlar geldi.

İnsanlar geçen sene bu dönem bir litre sütün 10 lirayı aşmasına alışamamışken, aradan geçen bir sene içinde bir litre sütün fiyatı markasına göre değişmekle birlikte 27,5 TL’ye ulaştı.

Sütte deprem etkisi yaratacak zam! Bir litre süt 30 TL’ye koşuyor

Bu zammın düşen üretim ve artan maliyetler sebebiyle yapıldığı belirtilirken, bir zammın da çiğ süt fiyatlarının belirlenmesi sonrası yapılacağını ifade edildi.

İşte hayvancılık sektöründe yaşanan kriz ve vatandaşa etkileri...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön