24 / 04 / 2024

Suudi Arabistanlı yatırımcılar, 500 milyon dolarlık ev aldı!

 Suudi Arabistanlı yatırımcılar, 500 milyon dolarlık ev aldı!

Kraliyet ailesini temsilen fuara katılan Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud'un yeğeni prens Ahmad Bandar Al- Sider, tarım ve gayrimenkul yatırımı yapacağı arsalar için projeleri inceledi...



Kraliyet ailesini temsilen fuara katılan Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud'un yeğeni prens Ahmad Bandar Al- Sider, tarım ve gayrimenkul yatırımı yapacağı arsalar için projeleri inceledi. 


CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık tarafından düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştirilen CNR Emlak 2013 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı. 5-8 Aralık arası gerçekleştirilen fuar, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcıları ağırladı. Fuarı 4 bin 513'ü yurt dışından olmak üzere toplamda 19 bin 325 profesyonel ziyaret etti. Fuara, Suudi Arabistanlı yatırımcılar, ceplerine 500 milyon dolar koyarak geldiler. Aralarında Bin Ladin, Al Amuodi gibi sektörün öncü gruplarının da yer aldığı firmalar önümüzdeki yıl bu paranın 3 katı ile fuara alım için geleceklerini söylediler. 


Akşam Gazetesi 


Geri Dön