20 / 04 / 2024

Suzuki SV650 kaç TL? Sıfır km Suzuki SV650 ne kadara satılıyor? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Suzuki SV650 kaç TL? Sıfır km Suzuki SV650 ne kadara satılıyor? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Suzuki'nin motosikletle uzun yol sevenler için ürettiği SV650 modelinin fiyatı ne kadar? İşte Suzuki SV650'nin 23 Aralık 2022 liste fiyatı...



Japon otomotiv üreticisi Suzuki'nin uzun yol sevenler için ürettiği SV650 modeli, günlük seyahatlerinizin yanı sıra virajlı yollarda çıkacağınız gezilerinizi de unutulmaz kılacak. Üstün yetenekleri ve baskın karakteri ile öne çıkan motosiklet, ultra hafif profili ile yola kendinizden emin ve güvenli bir şekilde çıkmanıza imkân sağlıyor.

"SV" kısaltması ile Sportif V-Twin, Üstün Değer, Sadelik ve Çok Yönlülük gibi pek çok özelliği ifade eden SV650'nin kalibre edilmiş ateşleme aralıkları, kullanıcısına kalp atışına benzer harika bir ses ve güç aktarımı sunuyor. Bu güç kaynağı aracın ince tasarımı ve hafif gövdesiyle birleştiğinde, performansı katlayabilecek bir sürüş deneyimi ortaya çıkarıyor.

Suzuki'nin SV650'de de "Çift Buji Teknolojisi"ni kullandığı görülüyor. Suzuki'nin Çift Buji Teknolojisi'nde, silindir başına kullanılan iki buji sayesinde hassas ateşleme imkanu veriyor. Bu sayede de akıcı güç aktarımı, yüksek yanma verimliliği, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon sağlanmış oluyor.


Geri Dön