24 / 04 / 2024

Tablo Adalar ısıtma sistemlerinde Mimsan'ı tercih etti!

Tablo Adalar ısıtma sistemlerinde Mimsan'ı tercih etti!

Yüksek enerji verimliliği sağlayan geniş ürün yelpazesiyle sektörün öncü firmaları arasında yer alan Mimsan, şimdi de Tablo Adalar'ın tercihi oldu.



Sektöründe öncü firmalar arasında yer alan Mimsan son olarak, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) mega kent İstanbul'un Maltepe ilçesinde inşa ettiği yeni projesi Tablo Adalar’da da yerini aldı.

Mimari projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Tablo Adalar'ın ana yükleniciliğini de Rönesans REC Uluslararası İnşaat üstleniyor. Toplamda 15 bin 264 metrekare arsa alanı ile dikkat çeken Tablo Adalar'ın inşaat alanı 67 bin 861 metrekare.

Tablo Adalar ısıtma sistemlerinde Mimsan ı tercih etti!

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde 2 blokta toplam 316 konut bulunuyor.

Maksimum tasarruf sağlıyor

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin ısıtma sisteminde; Mimsan’ın çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği ile ön plana çıkan MG Model Sıcak Su Kazanları, brülör sistemlerinde ise ileri teknolojiye sahip ELCO ürünleri kullanıldı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 928 kW kapasiteye sahip 4 adet MG Model Sıcak Su Kazanı ile Tablo Adalar’ın ısıtma giderlerinden maksimum tasarruf sağlanması planlanıyor


Geri Dön