25 / 04 / 2024

Tahıl koridorunda bomba alarmı Fiyatlar yine tavan mı yapacak?

Tahıl koridorunda bomba alarmı Fiyatlar yine tavan mı yapacak?

Türkiye’nin başı çektiği Ukrayna ile tahıl koridoru projesinde Ukrayna tahılının ihraç edileceği Odessa Limanı’na yönelik füze saldırısında askeri hedefleri vurduğunu iddia edildi. Ukrayna’dan gelecek 20 milyon ton ihracat beklentisi ile gerileyen global tahıl fiyatları ise yeniden hareketlenmeye ba



Kiev ve Moskova arasında İstanbul’da imzalanan anlaşmada, Ukrayna tahılı ihracatı için adı geçen üç limandan biri olan Odessa Limanı’na yönelik füze saldırısının yankıları Avrupa’yı sarsmaya devam ediyor.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, ise Türkiye ve Birleşmiş Milletler’in araya girmesiyle imzalanan anlaşmadan bir gün sonra vurulan Odessa’yı hedef alan saldırıların Moskova’ya güvenilmeyeceğini gösterdiğini söyledi.

Rusya ile diyalog kurulması gerektiği tezini giderek geçersiz hâle getirdiğini dile getiren Zelenskiy, “Bu aleni Rus barbarlığı, bizi zafer için bize lazım olan tüm silahları elde etmeye daha da yaklaştırıyor” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön