19 / 04 / 2024

Tahincioğlu, 2015 yılı sonuna kadar gayrimenkule 700 milyon dolar yatırım yapacak!

Tahincioğlu, 2015 yılı sonuna kadar gayrimenkule 700 milyon dolar yatırım yapacak!

Tahincioğlu, gayrimenkule 700 milyon dolar yatıracak Bugüne kadar geliştirdiği projelerin toplam değeri yaklaşık 2.5 milyar doları bulan Tahincioğlu, 2015 yılı sonuna kadar gayrimenkule 700 milyon dolarlık yatırım yapacak...



Tahincioğlu, gayrimenkule 700 milyon dolar yatıracak Bugüne kadar geliştirdiği projelerin toplam değeri yaklaşık 2.5 milyar doları bulan Tahincioğlu, 2015 yılı sonuna kadar gayrimenkule 700 milyon dolarlık yatırım yapacak. 


Konut projelerini Nidapark, ofis projelerini ise Nidakule markası altında toplayan Tahincioğlu Gayrimenkul, 2015 yılı sonuna kadar gayrimenkule 700 milyon dolarlık yatırım yapacak. İnşaat faaliyetlerine 1965 yılında başlayan Tahincioğlu Holding'in, 2006 yılında ise bu faaliyetlerini Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ şirketi altında topladığını aktaran Tahincioğlu Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, tamamlanmış projelerinin inşaat alanının 1.5 milyon metrekareyi geçtiğini söyledi. 2013 yılında 175 milyon dolar olarak gerçekleşen toplam yatırım miktarının 2015 yılı sonuna kadar 700 milyon dolara ulaşmasını hedeflediklerini aktaran Akpınar, "Bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerin toplam değeri ise yaklaşık 2.5 milyar dolar" dedi. Akpınar, aktif bir şekilde yönetimini üstlendikleri, gelir getiren gayrimenkul varlıklarından oluşan geniş bir portföye sahip olduklarını da belirtti. 


Nidapark çatısı altında yer alan projelerin, lüks ve konforun öne çıktığı, insan hayatını kolaylaştırmaya yönelik, merkezi lokasyona sahip ve sosyal yaşam olanaklarına önem verilen konut projelerinden oluştuğunu aktaran Soner Akpınar şu bilgiyi verdi:" Başlıca konut projelerimiz Palladium Ataşehir Rezidans, Nidapark Beşiktaş ve Nidapark Seyrantepe'dir. Firmamızın sembolü haline gelen başlıca projeler arasında Nidakule Kozyatağı, Nidakule Göztepe, Palladium Tower, Nidakule Ataşehir, Nidakule Levent ve Nidakule  İstanbul  Finaııs Merkezi geliyor." Evim değerleniyor ile kentsel dönüşüme girdi Ayrıca Zeytinburnu, Beykoz, Çengelköy, Bomonti bölgelerinde de çeşitli konut projeleri geliştirilmekte olduğunu ifade eden Soner Akpınar, "Nidakule Levent'in yanı sıra konut projelerimiz Nidapark Beşiktaş ve Nidapark Seyrantepe inşaatları devam ediyor. 


Ataşehir'deki Nidakule İstanbul Finans Merkezi, Nidapark Çengelköy, Bomonti ve Kozyatağı'nda planlama aşamasında projelerimiz bulunuyor. "Evim Değerleniyor" kapsamında çeşitli kentsel dönüşüm projeleri de yürütüyoruz" dedi. 


Dünya


Geri Dön