26 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Göcek Projesi

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...



Tahincioğlu Gayrimenkul, hız kesmeden yeni yatırımlarını hayata geçiriyor. Koronavirüs pandemisine rağmen yatırımlarını durdurmayan Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni projelerine start verdi. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat!
Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte  Tahincioğlu Gayrimenkul  Göcek projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Yeni projeleri için düğmeye basan Tahincioğlu Gayrimenkul, 65 senedir ofis, perakende, konut ve AVM projeleri haricinde otel inşa ve geliştirme çalışmalarını hayata geçiriyor. 

2020'yi planladıkları hedefi geçerek 2 milyar 250 milyon Türk Lirası'nın üzerinde bir satışla sektör liderliğinde bitiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'te de yeni bir konut projesi hayata geçirecek. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Göcek'teki yeni projesi henüz planlama aşamasında. Projede müstakil villalara yer verilecek. Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Göcek projesi henüz satışa çıkarılmadı. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi konum!

Göcek, Fethiye ve Dalyan arasında yer alan bir tatil belgesi olarak ön plana çıkıyor.. Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi bu bölgede inşa edilecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat!

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesinin fiyat bilgisi henüz açıklanmadı. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesine ilişkin detaylar belli olduğunda Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

*Görseller Tahincioğlu Gayrimenkul'ün tamamlanmış projelerine aittir. 

Web: http://www.tahincioglu.com/

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön