23 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark projesi satışa sunuldu!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark projesi satışa sunuldu!

Tahincioğlu Gayrimenkul'un yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, konutların Aralık 2016'da tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesini planladıklarını belirtti.



Tahincioğlu Gayrimenkul, ikinci konut projesi için Seyrantepe'yi seçti. Şirketin Nidapark Seyrantepe projesi 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


Tahincioğlu Gayrimenkul'un yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bugüne kadar gerçekleştirdikleri bütün konut ve nitelikli ofis projelerine talep olduğunu belirtti. 


2016'DA TESLİM 


Tahincioğlu, Nidapark Seyrantepe'de de daha şimdiden aynı ilgiyi görmekten gurur duyduklarını da söyledi. 

Projede yer alan 368 dairenin büyüklüklerinin 79-349 metrekare arasında değiştiği projede, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri bulunduğunu vurgulayan Tahincioğlu, "Daire fiyatlarının 621 bin TL'den başladığı projemizi Aralık 2016'da bitirerek sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. 


İNŞAAT BAŞLADI 


Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım ise yaptığı konuşmada, İstanbul'un hızlı gelişen bölgeleri arasında gelen Seyrantepe'de inşaatına başlanan projenin 2 bin 800 metrekaresini tesis olarak planladıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: "Projemizin sosyal alanlarını belirlerken ailenin tüm bireylerini düşündük. Açık-kapalı yüzme havuzları, kafeterya, fitness ve çok amaçlı salonun yanı sıra çocuklarımız için de ayrı sosyal alanlar planladık" diye konuşttu. 


SORUNSUZ OTOPARK 


Projede otopark planlaması da ailenin tüm bireylerini kapsayacak şekilde yapıldı. 

Otoparkta 1+1 dairelere 1, 2+1 ve 3+1'lere 2, 4+1 ve 5+1'lere ise 3 araçlık yer ayrıldı. 


KONUT FİYATLARI ARTACAK


Konut fiyat artışının reel bazda olmak üzere maliyet artışının altında kaldığını vurgulayan Özcan Tahincioğlu, "Birikmiş bir maliyet baskısı var. 1 yılda maliyetlerde yüzde 15 artış yaşandı. Yakın gelecekte konutta fiyat artışı kaçınılmaz" dedi. 


Gayrımenkulde gaza basan şirket dönüşümde de var 


1965 yılında gayrimenkul müjdesini verdi. Kentsel sektörüne girdiklerini ve geçmişte dönüşümde de var olduklarını sermaye azlığı nedeniyle az proje dile getiren Tahincioğlu, yaptıklarını ifade eden Özcan "Yenisahra'da 3 ayrı bölgede Tahincioğlu, "Son 10 yıldır kentsel dönüşüm çalışmalarımız finansman olanaklarımızın devam ediyor. 1/5000'lik planlar onaylandı. Uzun vadeli strateji planlarımızda kentsel dönüşüm önemli yer tutuyor" dedi. 


Posta Gazetesi


Geri Dön