26 / 04 / 2024

Tahincioğlu Palladium Tower Ataşehir'de metrekaresi 5 bin dolara!

Tahincioğlu Palladium Tower Ataşehir'de metrekaresi 5 bin dolara!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Avrupadaki Çevre Dostu Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED sertifikasyon sisteminin en üst düzey binalara verdiği Leed Altın Sertifika kriterlerini her projesinde olduğu gibi Palladium Tower'da uyguladı



17 bin metrekare arsa alan üzerine konumlandırılan Palladium Tower, İstanbul'un yeni finans merkezi Ataşehir'de hayata geçiriliyor. A+ ofis kulesi olarak yükselen Palladium Tower'ın 88 bin metrekare inşaat alanına sahip.

55 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Palladium Tower, 2014 yılının Nisan ayında tamamlanacak. SwankeHaydenConnell Mimarlık tarafından tasarlanan proje 46 katlı. 120 metrekare ile 250 metrekare arasında değişen ofislerin yer aldığı projenin ortalama metrekare fiyatı 5 bin dolar.

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Palladium Tower içerisinde; copy center, market, kuru temizleme, yemekhane, fitnesscenter, masaj salonu, kuaför, toplantı salonları, kafe ve restoran mevcut.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Avrupadaki Çevre Dostu Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED sertifikasyon sisteminin en üst düzey binalara verdiği Leed Altın Sertifika kriterlerini her projesinde olduğu gibi Palladium Tower'da uyguladı.

Palladium Tower, geniş iç hacimli yapısı ile dikkat çekerken modern ve yenilikçi uygulamalar olarak bisiklet otoparkı, oto yıkama alanı, kapalı otopark, özel depolar, ofis çalışanları için özel soyunma ve duş alanları, concierge hizmetleri, özel servis avlusu, alternatif bina girişleri, elektrikli otomobiller için şarj istasyonu, engelli dostu uygulamaların yer alıyor.

www.palladiumtower.com

216 410 45 45


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön