29 / 03 / 2024

Tam 7 bin 200 lira sahibi olacaksınız! Sadece başvurmanız yeterli! Acele edin hemen başvurun

Tam 7 bin 200 lira sahibi olacaksınız! Sadece başvurmanız yeterli! Acele edin hemen başvurun

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Aile Destek Programı sonucunda hak sahibi olan kişilere ağustos ayı ödemelerinin bu hafta gerçekleşeceğini bildirdi. İşte program ile ilgili detaylar...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Aile Destek Programı tamamında hak sahiplerine ağustos ayı ödemelerinin bu hafta yapılacağını duyurdu.

Bakanlığın resmi sosyal medya hesabından Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili açıklama gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen olan açıklamada, Türkiye Aile Destek Programı’ndan destek almaya hak kazanmış vatandaşların, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının değerlendirmeleri bütününde Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi aracılığı ile otomatik bir biçimde gerçekleştirildiği ifade edildi.

Bu kapsam bütününde, Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleşen ödeme listesinin hazırlanmasına esas teşkil bulunanların, hak sahipliğinin belirlenmiş bir şekilde ay için güncel olmasını ve ödeme dosyası kontrollerinin de sağlıklı bir düzende gerçekleştirilmesini kesin olarak ayın sonunun beklenmesini bildiren açıklamada, şu şekilde konuşuldu:

"Bu doğrultuda Türkiye Aile Destek Programı ağustos ayının hak sahibi olan kişilerin kesin hale getirmek için ödeme listesi gerçekleştirme işlemlerine başlanmışken, eylül ayının ilk haftası içinde ise ödemeler yapılacaktır.

Program dahilindeki bütün gelecek ödemelerde de aynı uygulama devam edecek olup destek verilecek ayın sonunda da ödeme işlemleri güncel veriler sonucunda yapılacaktır. 

İşlemleri takip eden ayın ilk haftasında da vatandaşlara Türkiye Aile Destek ödemeleri verilecektir.

 Tam 7 bin 200 lira sahibi olacaksınız! Sadece başvurmanız yeterli! Acele edin hemen başvurun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön