19 / 04 / 2024

Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!


Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta Anas Tarıq G.M., Ibrahım Halabıe ve Wahib Azbarga ortaklığında kuruldu.



Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta Anas Tarıq G.M., Ibrahım Halabıe ve Wahib Azbarga ortaklığında kuruldu.

Tamalak Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. DIŞ TİCARET 1-Her türlü tekstil hammaddesi, her türlü iplik ve elyafı ile tekstil ve hazır giyim ve triko ürünlerinin, dokumaya ve örmeye elverişli maddeler ile bunlardan mamul eşyanın, her türlü tekstil, triko, giyim ve konfeksiyon yan sanayi ürünlerinin ve bunlardan mamul süs ve aksesuar eşyasının, tekstil ve hazır giyimde kullanılan makinelerinin alım ve satımını, ithalat ve ihracatını, reeksport ve pazarlamasını, fizibilite çalışmalarını ve müşavirliklerini, temsilciliklerini yapabilir, yaptırabilir. 2-Gayesinin gerçekleşmesi için yurt içinde ve dışında her türlü kara, deniz, hava ve demiryolu taşımacılığını organize edebilir, yapabilir, bu amaçla her tür nakil vasıtasını satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, işletebilir, ithal veya ihraç edebilir, araçlara akaryakıt temini ve satışı için tesisler açabilir, işletebilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir. 3-İhracatı geliştirmek amacı ile gerek yurt içinde, gerek yurt dışında, gerekse serbest bölgelerde ambalajlama, tasnifleme, depolama ve muhafaza tesisleri ile teşhir yerleri satabilir, satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir veya ortak olarak işletebilir


Geri Dön