20 / 05 / 2024

Tamer Ghazaleh kimdir, ne iş yapar?

Tamer Ghazaleh kimdir, ne iş yapar?

Odeabank'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Risk Komitesi Üyesi olarak görev yapan Tamer Ghazaleh kimdir? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...



Tamer Ghazaleh, Odeabank'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Risk Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Odeabank'ın Kredi Komitesi Yedek Üyesi olarak da görev almaktadır. Ghazaleh, Ürdün Üniversitesi'nden muhasebe alanında lisans derecesine sahiptir ve ayrıca Harvard Business School'da Üst Düzey Yönetici Programı ve İleri Düzey Yönetim Programı'na katılmıştır.

Tamer Ghazaleh kimdir, ne iş yapar?

Ghazaleh, 2004 yılında Bank Audi Grubu'na katılarak finans ve yönetim birimlerinden sorumlu olarak Ürdün Şubelerine CFO olarak atanmıştır. Mart 2006'da ise Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Bank Audi sae'ye (Mısır) geçmiş ve burada bankanın faaliyetlerinin Mısır'da daha da yayılmasına ve finansal koşullarının güçlendirilmesine önemli katkı sağlamıştır. Ardından, Beyrut'taki Genel Müdürlük bünyesinde Grubun Finanstan Sorumlu Genel Müdür Vekili olarak atanmıştır. 2015 yılında ise Grubun Finanstan Sorumlu Genel Müdürü olarak görevine devam etmiş ve 2020 yılında Grup Genel Müdür Vekili olarak terfi etmiştir.


Geri Dön