19 / 04 / 2024

Tango Arjaan Elmas Balo Salonu özel davetlerin yeni adresi!

Tango Arjaan Elmas Balo Salonu özel davetlerin yeni adresi!

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, yeni açılan “Elmas Balo Salonu” ile Anadolu Yakasındaki en özel davetlere ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.



Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan Rotana, İstanbul’da hizmete açtığı “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” ile misafirlerine ev ortamı sıcaklığını sunuyor. Yeni açılan Elmas Balo Salonu da Anadolu Yakasındaki özel davetlerin, etkinliklerin, konferansların, toplantıların tercih edilen mekanı olacak. Açılışa özel fiyatların uygulandığı Elmas Balo Salonu, kişisel ve kurumsal kullanımlar için ideal alternatifler sunuyor.


Şık dekorasyonu ile de dikkat çeken Elmas Balo Salonu’nda 350 kişiye kadar farklı konseptlerde organizasyonlar yapmak mümkün. Farklı kişi sayısına göre düzenlenebilen alanlar; özel davetlerden kokteyllere, galalardan iş toplantılarına, kutlamalardan lansmanlara kadar değişik etkinlikler için kullanım imkanı veriyor.


Elmas Balo Salonu’na otel girişinden farklı bir girişin olması ve vale hizmeti sunulması, özellikle iş toplantıları ve özel davetler için ayrıcalık yaratıyor. Salonun terası ise bahar ve yaz aylarındaki organizasyonlar için ideal bir seçim olacak.


Son teknoloji ürünü ekipmanlar (Dahili LCD projektörler, DVD oynatıcı ve CD çalar, tavana monte hoparlörler, dijital tabelalar, ISDN telefon hatları, yüksek hızlı kablosuz internet bağlantısı, video konferans ekipmanları, sekreterlik hizmeti, telsiz mikrofonlar, podyum) büyük küçük tüm iş toplantılarının konforlu bir ortamda yapılmasını sağlıyor.


İstanbul Maltepe’de yer alan “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” Bağdat Caddesi ile önemli iş, eğlence ve alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunuyor. Uzun ve kısa dönem konaklamalar için uygun özellikte odaları bulunan oteller, metroya yürüme mesafesinde ve Bağdat Caddesi’ne ise 10 dakikalık mesafede yer alıyor.



Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için 216 500 77 77 no’lu telefonu arayabilirsiniz


Geri Dön