17 / 04 / 2024

Tango Kule nerede?

Tango Kule nerede?

Firma: DAP Yapı

Proje: Tango Kule

Tango Kule nerede sorusunun yanıtı ve satış ofisi irtibat numarası şöyle: Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe / İstanbul - Tango Kule telefon numarası: 444 33 39



70 milyon lira yatırım bedeli ile inşa edilen  Tango Kule  projesi  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Tango Kule nerede sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Stüdyo ve 1 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu Tango Kule projesi lokasyon olarak Maltepe'de konumlandırılıyor. Tango Kule teslim tarihi kapsamında konutlar hemen teslim ediliyor.


63 adet 1+1 daire ve 19 adet 1+0 dairelerden meydana gelen Maltepe Tango Kule Evlerinde yüzme havuzu, kapalı otopark, restoran, spor alanları, cafe ve fitness merkezi gibi imkanlarda mevcut durumda.


Maltepe Tango Kule satış ofisi ile 444 33 39 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Tango Kule nerede sorusunun yanıtından önce projedeki dairelerin alanlarından bahsedelim.


Tango Kule projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde tek blok halinde yükseliyor. Tango Kule Evlerinde yer alan stüdyo daireler 43 metrekare ila 62 metrekare arasında,  1 oda 1 salon daireler 56 metrekare ila 79 metrekare arasında alana sahip.


Tango Kule nerede?

Dap Yapı Tango Kule adres: Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe - İstanbul


Tango Kule iletişim bilgisi:

Telefon: 444 33 39 

Web Adresi: www.tangokule.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön