24 / 04 / 2024

Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı fiyat listesi! 

Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı fiyat listesi! 

Rusya Ukrayna savaşının ardından ayçiçek yağı tedariğinde sorun yaşanacağı iddiaları vatandaşlarda endişelere sebep olmuştu. Vatandaşlar zincir markerlerde yağ alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu... Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yapıldı.



Rusya Ukrayna savaşının ardından ayçiçek yağı tedariğinde sorun yaşanacağı iddiaları vatandaşlarda endişelere sebep olmuştu. Vatandaşlar zincir markerlerde yağ alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu... Bu kapsamda Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yapıldı.Peki,Tarım Kredi marketleri 1 LT, 2 LT. 5 LT ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı fiyat listesi! 

Tarım Kredi yağ fiyatları

Piyasada yüksek fiyat aralığında satışa sunulan 5 litrelik sıvı ayçiçek yağı, Tarım Kredi Koopertifi ürünleri satan sitelerde 97 Türk Lirasından satışa sunuldu.

 Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı fiyat listesi! 
Tarım Kredi Birlik Yudum Ayçiçek Yağı 5 Lt: 97 TL

Tarım Kredi Kooperatif Birlik Türkiye Tarım Kredi Koop. Ayçiçek Yağ 5 It Pet: 329,95 TL 

Tanm Kredi Birlik Hünkar Sivs Yag Paketi: 359,95 TL

Tarım Kredi Birlik Riviera 5 It Zeytinyağı: 314,72 TL

Tanım Kredi Birlik 1 It Findik Yağı: 77.28 TL +16,50 TL kargo: 95,76 TL 

Tarım Kredi Birlik Güney Marmara Naturel Sızma 5 It Zeytinyağı: 344.60 TL+18,90 TL kargo 374.90 TL

Tarım Kredi Birik Soğuk Sikim Naturel 2 It Filtresiz Sizma Zeytinyağı: 205.52 TL

Tarım Kredi Birlik Naturel 500 m 49,90 TL 13,38 TL kargo

Tanm Kredi Birlik Rivilera 1 It Zeytinyağı  87.55 TL 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön