29 / 03 / 2024

Ayçiçek yağı fiyatları düştü mü? ŞOK, A101, BİM ayçiçek yağı fiyat listesi!

Ayçiçek yağı fiyatları düştü mü? ŞOK, A101, BİM ayçiçek yağı fiyat listesi!

Son günlerde olumsuz ekonomik gelişmelerden en çok gıda ürünleri etkilendi. Zam rekoru kıran ürün ise ayçiçek yağı oldu. Vatandaşlar ise en uygun ayçiçek yağının hangi markette satıldığını araştırıyorlar. İşte; ŞOK, A101, BİM ayçiçek yağı fiyat listesi...



Rusya- Ukrayna savaşıyla birlikte tedarik krizinin çıkması ayçiçek yağı fiyatlarını olumsuz yönde etkiledi. Ayçiçek yağı fiyatları rekor seviyelere yükseldi. 

Ayçiçek yağı fiyatları 300 TL'nin üstüne çıktı. Bu fiyatların ardından vatandaşlar ayçiçek yağı için indirimleri takip etmeye başladılar. Vatandaşlar en ucuz yağın hangi markette satıldığını da güncel bir şekilde araştırıyorlar. 

BİM, ŞOK ve A101’de ayçiçek yağ fiyatları ise sürekli olarak takip ediliyor. Peki, Ayçiçek yağı fiyatları düştü mü? İşte Mart 2022 listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön