26 / 04 / 2024

Tarım Kredi Marketleri indirime doymuyor! Ayçiçek yağında böyle fiyat görülmedi! Tam 65 TL… 3 Eylül 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Marketleri indirime doymuyor! Ayçiçek yağında böyle fiyat görülmedi! Tam 65 TL… 3 Eylül 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin aktüel kataloğunda birçok temel gıda ürünü, sebze meyve ve temizlik ürünleri indirim ile satılıyor. Ayçiçek yağı ise diğer marketlere göre 65 TL daha uygun fiyata satılıyor. İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz ay indirim yapılması talimatı ile Tarım Kredi Kooperatifleri Market bir çok ürünü yeni indirimli fiyatlarla satmaya başladı.

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin indirimi ile en çok dikkat çeken ürünü ise ayçicek yağı. Tarım Kredi Kooperatifleri Market’te Anadolu ayçiçeği yağı sadece 146,90 TL.

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin aktüel kataloğunda birçok temel gıda ürünü, sebze meyve ve temizlik ürünleri indirim ile satılıyor. Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin aktüel kataloğunda bulunan birçok ürün 2 hafta boyunca büyük indirimlerle satışta kalmaya devam edecek. Tarım Kredi Kooperatifleri’nin 3 Eylül 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı.

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketlerinden 2 hafta boyunca alabileceğiniz indirimli ürünler... 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

İŞTE TARIM KREDİ MARKET’İN İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ 3 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ


Geri Dön