26 / 04 / 2024

Tarım Kredi'ye vatandaş için müjdeli talimat! Ayçiçeği, zeytinyağı, şeker, un! Tüm raflarda indirim çılgınlığı...

Tarım Kredi'ye vatandaş için müjdeli talimat! Ayçiçeği, zeytinyağı, şeker, un! Tüm raflarda indirim çılgınlığı...

Tüketicilerin beklediği indirim haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Erdoğan, "Tarım Kredi olarak sadece ette değil, diğer ürünlerinde de şeker, un, zeytinyağı, ayçiçeği özellikle 20-30 çeşit üründe de indirime gidilecek" dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde açıklama yaptı. Erdoğan konuşmasında, Tarım Kredi marketlerinde 20-30 çeşit üründe indirime gidileceğini açıkladı.

Tarım Kredi ye vatandaş için müjdeli talimat! Ayçiçeği, zeytinyağı, şeker, un! Tüm raflarda indirim çılgınlığı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle raflarda yer alacağını söyledi. DSİ toplu açılış töreninde konuşma yapan Erdoğan "Tarım Kredi olarak sadece ette değil, diğer ürünlerinde de şeker, un, zeytinyağı, ayçiçeği özellikle 20-30 çeşit üründe de indirime gidilecek. Talimatımız şu, sen kâr amacıyla çalışmayacaksın. Başa baş noktasıyla vatandaşımı koruyacaksın. Tarım Kredi Kooperatifi de bu amaçla çalışmalarınızı hızlandıracak. Bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek" diye belirtti. İşte detaylar...


Geri Dön